• maandaggesloten
  • dinsdag9.30 - 17.30
  • woensdag9.30 - 17.30
  • donderdag9.30 - 17.30
  • vrijdag9.30 - 17.30
  • zaterdag9.30 - 17.00
  • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

10.000 m2 Luxe Wonen & Design: One Stop Shopping

 




















Van der Donk interieur bevindt zicht in Het Open Huis design center te Gorinchem. In dit pand vindt u 10.000 vierkante meter aan interieur en luxueus wonen. U kunt in Gorinchem onder andere terecht voor binnen meubelen van vooraanstaande merken als Minotti, Flexform, Rolf Benz, Leolux, Montis, Design on Stock, Linteloo en nog veel meer. Team Van der Donk interieur is gespecialiseerd in het geven van totale interieuradviezen met een luxe uitstraling. Bekijk voor een selectie van deze adviezen onze pagina over interieuradvies.

Arclinea design keukens

Verder vindt u in het pand de officiële Arclinea Concept Store van Nederland. Dit Italiaanse keuken merk biedt de absolute top als het gaat om design keukens.

Bang & Olufsen rivierenland

Een geheel vernieuwde showroom om u de producten en oplossingen van B&O nog beter te laten ervaren. U bent van harte welkom in Gorinchem, bij Bang & Olufsen rivierenland.

QiiD

Quality in interior Design is waar QiiD voor staat. Met een team van specialisten leveren zij topkwaliteit als het gaat om textiel. Zij leveren o.a. vloerkleden van toonaangevende merken als Kinnasand, Longbarn en Millenerpoort. Ook voor hoogwaardige gordijnen bent u in Gorinchem aan het juiste adres.

Nilson beds Concept Store

Bij de Nilson Beds Concept Store in Gorinchem kunt u in alle rust en in de sfeer van een luxueuze hotelkamer proef liggen op de verschillende bedden. Naast proef liggen zijn wij u natuurlijk graag van dienst met een passend advies en beantwoorden wij al uw vragen. Wij maken graag van uw slaapkamer niet alleen een plek om tot rust te komen, maar ook met de perfecte beleving.

Van Hollandse Bodem gietvloeren

U bent in Gorinchem tevens aan het goede adres als u op zoek bent naar hoogwaardige gietvloeren ‘Van Hollandse Bodem’. Deze specialisten met ruim 15 jaar ervaring leggen met een prachtige gietvloer een mooie basis voor uw interieur.

Next Outdoor buitenmeubilair

Bij Next Outdoor vindt u 1400 vierkante showroom meter met luxe buitenmeubilair. Denk aan prachtige merken zoals Minotti, B&B Italia, Kettal, Borek en meer. Kom langs en laat u inspireren en adviseren.

De Eikenkamer 

Sinds 2021 vindt u onder dak bij Van der Donk interieur 'De Eikenkamer', deze leverancier van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren levert eiken vloeren in vele soorten en maten. Kom langs en laat u inspireren 

Synergie door specialisten die samenwerken

We kunnen niet in alles de beste zijn. Om deze reden kiest Van der Donk interieur voor een samenwerking met verschillende specialisten in interieurinrichting. Door de naadloze samenwerking tussen de bedrijven in het pand in Gorinchem wordt de consument volledig ontzorgt en ondervindt zij het gemak van zaken doen met 1 bedrijf en de kwaliteit van zaken doen met een specialist.

test