• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (87)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 87 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Henge Tape Light Wall Henge Tape Light Wall

  Henge Tape Light Wall

  Henge Tape Light Wall Henge Tape Light Wall is de wand variant van de Henge Tape lamp, waarmee creatieve licht composities kunnen worden gerealiseerd. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in drie formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Soprano tafel vrijstaand op witte achtergrond Henge Soprano tafel vrijstaand op witte achtergrond

  Henge Soprano tafel

  Henge Soprano tafel Henge Soprano is een robuuste tafel met een blad in hout of natuursteen. Het frame kan worden bekleed met hout of leder. Verkrijgbaar in zeven formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge S-Penny table vrijstaand wit Henge S-Penny table vrijstaand wit

  Henge S-Penny table

  Henge S-Penny table Henge S-Penny is een tafel met een blad in steen of hout, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. De, in het oog springende, basis is met de hand gemaakt van gepolijst messing met H-zilver (puur 99,9% zilver op messing) Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in twee formaten Vraag naar de maatwerkmogelijkheden voor dit model CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge LY-table product foto op wit Henge LY-table product foto op wit

  Henge-LY table

  Henge-LY table Henge LY-table is indrukwekkende tafel met een minimalistisch design. In dit ontwerp worden twee verschillende materialen gecombineerd, namelijk gezandstraald cappuccinokleurig natuursteen en met warmtebehandeld, geolied eucalyptus hout. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in drie formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Saetta tafel vrijstaand wit Henge Saetta tafel vrijstaand wit

  Henge Saetta tafel

  Henge Saetta tafel Henge Saetta is een tafel die opvalt dankzij zijn slanke vorm en verfijnd design. De tafel heeft een slank blad van marmer of graniet dat bovenop een structuur van in zandgegoten messing en brons rust. Saetta is verkrijgbaar met een rond, rechthoekig of vierkant blad. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in drie formaten Vraag naar maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet inter
 6. Henge Oxymoron tafel product foto vrijstaand wit Henge Oxymoron tafel product foto vrijstaand wit

  Henge Oxymoron tafel

  Henge Oxymoron tafel Henge Oxymoron is een eettafel die wordt gekenmerkt door een organische vorm. De tafel maakt onmiddellijk indruk met zijn glanzende oppervlak, dat eruitziet als een mozaïek van walnotenhout. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in zeven formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge Synapses tafel vrijstaand product foto op wit Henge Synapses tafel vrijstaand product foto op wit

  Henge Synapses tafel

  Henge Synapses tafel Henge Synapses is een robuuste, natuurstenen tafel met drie poten, leverbaar met een rond of ovaal blad. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in twee formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Ted tafel productfoto witte achtergrond Henge Ted tafel productfoto witte achtergrond

  Henge Ted tafel

  Henge Ted tafel Ontwerp: Hilla Havkin Verkrijgbaar in twee formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Gotham tafel op zwarte achtergrond natuursteen en staal Henge Gotham tafel op zwarte achtergrond natuursteen en staal

  Henge Gotham tafel

  Henge Gotham tafel Henge Gotham is een tafel met een onverwachte samensmelting van kracht en lichtheid. Een verfijnd achthoekig blad in natuursteen met slanke driehoekige poten in gegoten glas.  Ontwerp: Ugo Cacciatori Verkrijgbaar in drie formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Test-Two vloerlamp in steen op witte achtergrond Henge Test-Two vloerlamp in steen op witte achtergrond

  Henge Test-Two vloerlamp

  Henge Test-Two vloerlamp Henge Test-Two is een sculpturale vloerlamp gemaakt van een uitzonderlijk materiaal, namelijk steen. Op diverse plekken laat de steen het licht door, dit geeft een spannend en toch natuurlijk effect. Ontwerp: Ugo Cacciatori CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge Spyder lamp op witte achtergrond productfoto Henge Spyder lamp op witte achtergrond productfoto

  Henge Spyder lamp

  Henge Spyder lamp Henge Spyder is een opvallende hang- en wandlamp bestaande uit metalen kabels en verlichte glazen cilinders in een industrieel-chique stijl. Met deze lamp kunnen creatieve composities worden gerealiseerd. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in meerdere formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Henge K-Table productfoto op wit Henge K-Table productfoto op wit

  Henge K-Table

  Henge K-Table Henge K-Table is Verkrijgbaar in maar liefst 11 formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Henge Web kast product foto op wit Henge Web kast product foto op wit

  Henge Web kast

  Henge Web kast Henge Web is een opvallend ontwerp met zandgegoten staanders van Titanio. De planken van de open kast zijn van hout en kunnen in diverse uitvoeringen worden geleverd. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in drie formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Henge Skyfall vrijstaand productfoto Henge Skyfall vrijstaand productfoto

  Henge Skyfall hanglamp

  Henge Skyfall hanglamp Henge Skyfall is een opvallende LED hanglamp ontworpen door Massimo Castagna. De hanglamp is gemaakt met messing en glasstructuur en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen.  Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in zes formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Henge Sisma tafel Henge Sisma tafel

  Henge Sisma tafel

  Henge Sisma tafel
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 87 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test