• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (1)
 2. eettafels (1)
 3. kasten (15)
Merken
 1. Rimadesio (20)
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

 1. Rimadesio Spazio Rimadesio Spazio

  Rimadesio Spazio systeem

  Rimadesio Spazio systeem Naar wens samen te stellen. Zie PDF-bestand voor de maten Toe te passen in zakelijke omgevingen en thuis Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Rimadesio Flat systeem Rimadesio Flat systeem

  Rimadesio Flat systeem

  Rimadesio Flat CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Rimadesio Abacus Rimadesio Abacus

  Rimadesio Abacus

  Rimadesio Abacus Diverse maten mogelijk CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Rimadesio Eos Rimadesio Eos

  Rimadesio Eos

  Rimadesio Eos Slechts 8mm dik Gelakt glas in aluminium profiel Diverse maten mogelijk Muurverankeringssysteem CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Rimadesio Dolmen dressoir Rimadesio Dolmen dressoir

  Rimadesio Dolmen dressoir

  Rimadesio Dolmen Uniek glazen dressoir Diverse kleuren mogelijk Leverbaar in 11 uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Rimadesio Alambra Isola Rimadesio Alambra Isola

  Rimadesio Alambra Isola dressoir

  Rimadesio Alambra Isola Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Rimadesio Manta tafel Rimadesio Manta tafel

  Rimadesio Manta tafel

  Rimadesio Manta tafel In diverse maten rond en rechthoekig leverbaar Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Rimadesio Cover Rimadesio Cover

  Rimadesio Cover kast

  Rimadesio Cover Modulair systeem, naar wens samen te stellen. Zie PDF-bestand voor de maten Leverbaar als inbouwkast en vrijstaand model Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Rimadesio Alambra kast Rimadesio Alambra kast

  Rimadesio Alambra kast

  Rimadesio Alambra Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden Leverbaar in 11 uitvoeringen of samen te stellen met het modulaire systeem CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Rimadesio Wind Rimadesio Wind

  Rimadesio Wind kastsysteem

  Rimadesio Wind kastsyteem Modulair systeem, naar wens samen te stellen. Zie PDF-bestand voor de maten Kasten en ladeblokken zijn naar wens toe te voegen  Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Rimadesio Dress Bold Rimadesio Dress Bold

  Rimadesio Dress Bold kast systeem

  Rimadesio Dress Bold CBW garantie Kastensysteem geheel naar wens samen te stellen met de vele modules Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Graphis Light Rimadesio Graphis Light Rimadesio

  Rimadesio Graphis light schuifdeur

  Rimadesio Graphis Light schuifdeur Modulair systeem, naar wens samen te stellen. Zie PDF-bestand voor de maten Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Rimadesio Graphis plus Rimadesio Graphis plus

  Rimadesio Graphis plus schuifdeuren

  Rimadesio Graphis Plus schuifdeuren Modulair systeem, naar wens samen te stellen. Zie PDF-bestand voor de maten Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Rimadesio Daimon Rimadesio Daimon

  Rimadesio Daimon schuifdeuren

  Rimadesio Daimon schuifdeuren Modulair systeem, naar wens samen te stellen. Zie PDF-bestand voor de maten Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Rimadesio Siparium Rimadesio Siparium

  Rimadesio Siparium schuifdeur

  Rimadesio Siparium deuren Vouwdeur of harmonicadeuren Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

Rimadesio 

Rimadesio beschouwt technologie als essentieel onderdeel van de producten die ze maken. Technologie is dan ook overal in de organisatie van Rimadesio te vinden: van het product waarin het nodig is om de hoogste kwaliteit en perfectie te bereiken tot de productiesystemen die worden gekenmerkt door het gebruik van glas en aluminium, een teken van maximale flexibiliteit in de productie, als gevolg van onze op maat gemaakte aanpak. 

Sinds 1992 ligt de focus van het elegante merk Rimadesio op het industrieel produceren van maatwerk producten, geschikt voor inrichting van luxe huizen en werkomgevingen. 

Schuifdeuren van Rimadesio

Schuifdeuren als Sail en Velaria zijn misschien wel het meest bekende product dat Rimadesio maakt. De technische perfectie van deze deuren is ongeevenaard in de hele markt. De mix van materialen met glas, hout of metaal geven de deuren een eigen karakter dat in veel interieurs is toe te passen. De Velaria deuren bieden zelfs de bijzondere mogelijkheid om een metalen net tussen de glasplaten van een deur te plaatsen voor een speciaal effect. Dit soort technisch vernuft maakt Rimadesio tot het verfijnde merk dat het is.  

Inloopkast van Rimadesio

Een andere specialiteit van dit merk, is de prachtige inloopkasten die vrijwel op maat kunnen worden gemaakt. De Rimadesio Dress Bold is de standaard in high end maatwerkkasten, met exclusief materiaal gebruik en een breed scala aan keuzemogelijkheden ontwerpen onze designers met liefde de inloopkast van uw dromen.

Rimadesio by Van der Donk

Bij Van der Donk interieur vindt u een grote collectie Rimadesio schuifdeuren en andere Rimadesio producten. Van der Donk interieur is officieel dealer van dit mooie Italiaanse merk sinds oktober 2019. U vindt bij Van der Donk interieur in Gorinchem de grootste showroom voor Rimadesio meubelen in de Benelux. 

 

test