• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (87)
 

 

Artikelen 16 tot 30 van 87 in totaal

 1. Henge Jill eetkamerstoel

  Henge Jill eetkamerstoel

  Henge Jill eetkamerstoel
 2. Henge Gattopardo bank

  Henge Gattopardo bank

  Henge Gattopardo bank
 3. Henge Puddle bijzettafels product foto vrijstaand Henge Puddle bijzettafels product foto vrijstaand

  Henge Puddle bijzettafels

  Henge Puddle bijzettafel Ontwerp: Yabu Pushelberg Leverbaar in 3 formaten Mooi met elkaar te combineren CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Blown Out salontafel product foto Henge Blown Out salontafel product foto

  Henge Blown Out salontafel

  Henge Blown Out salontafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge R-Table Henge R-Table

  Henge R-Table

  Henge R-Table  Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in twee formaten Leverbaar in hout en natuursteen of een combinatie hiervan CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge OR Table product foto Henge OR Table product foto

  Henge OR Table

  Henge OR Table Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in twee formaten Blad in hout of natuursteen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge Nomad table product foto Henge Nomad table product foto

  Henge Nomad Table

  Henge Nomad Table Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 3 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Unicode boekenkast vrijstaand op wit Henge Unicode boekenkast vrijstaand op wit

  Henge Unicode boekenkast

  Henge Unicode boekenkast Henge Unicode is een robuuste boekenkast die tegen de wand moet worden geplaatst, u kunt kiezen uit diverse afwerkingen uit de Henge collectie als natuursteen en hout. Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Dogma Cabinet op wit productfoto natuursteen Henge Dogma Cabinet op wit productfoto natuursteen

  Henge Dogma cabinet

  Henge Dogma cabinet Henge Dogma is een wandkast met een vrijhangend blad. Het ontwerp is gemaakt van hout dat afgewerkt wordt met natuursteen, met een blad van zandgegoten metaal of natuursteen. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in vier formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Alter Ego tafel productfoto op wit Henge Alter Ego tafel productfoto op wit

  Henge Alter Ego tafel

  Henge Alter Ego tafel Henge Alter Ego is een schitterend object waarin minimalisme en elegantie samenkomen. De twee verschillende materialen, edelmetaal en natuursteen versterken dit ontwerp. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in twee formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge Background Coffeetable productfoto op wit Henge Background Coffeetable productfoto op wit

  Henge Background Coffee table

  Henge Background Coffee table Henge Background Coffee table is een salontafel met een metalen frame en een natuurstenen blad. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en drie afmetingen. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in drie formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Henge Twistable coffee table and side table Henge Twistable coffee table and side table

  Henge Twistable Coffee Table

  Henge Twistable Coffee Table Henge Twistable is een serie salon en side tables met blad en onderstel in gepolijst titanium of gepolijst platina. Optioneel is een natuurstenen blad. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in zes formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Henge Gibson coffee table productfoto op wit Henge Gibson coffee table productfoto op wit

  Henge Gibson Coffee Table

  Henge Gibson Coffee Table Henge Gibson Coffee table is een tafel met een zwart stalen kruispoot en een houten blad. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in diverse formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Henge Big Bang salontafel productfoto op wit Henge Big Bang salontafel productfoto op wit

  Henge Big Bang salontafel

  Henge Big Bang salontafel Henge Big Bang is een serie salontafels met een metalen sandcasting frame, mogelijk in drie finishes met een natuurstenen blad. Voor het blad kunt u kiezen uit diverse typen natuursteen uit de Henge Collectie. Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Henge Origami productfoto op wit Henge Origami productfoto op wit

  Henge Origami salontafel

  Henge Origami salontafel Henge Origami is een vakkundig vervaardigde salontafel, geinspireerd op de beroemde Japanse vouwtechniek. Ontwerp: Ugo Cacciatori Verkrijgbaar in drie formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 16 tot 30 van 87 in totaal

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test