• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (3)
 3. accessoires (2)
 4. bijzettafels (9)
 5. eetkamerstoelen (10)
 6. eettafels (16)
 7. fauteuils (2)
 8. hanglampen (1)
 9. kasten (27)
 10. salontafels (3)
Merken
 1. Porro (75)
Designer
 1. Piero Lissoni (2)
 

 

Artikelen 16 tot 30 van 75 in totaal

 1. Porro Sidewall Porro Sidewall

  Porro Sidewall kast

  Porro Sidewall Ontwerp: Piero Lissoni (2007) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Porro Gap Porro Gap

  Porro Gap kast

  Porro Gap Ontwerp: Carlo Tamborini (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Porro Pioggia stoel Porro Pioggia stoel

  Porro Pioggia stoel

  Porro Pioggia stoel Ontwerp: Piero Lissoni (2017) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Porro Ryoba tafel Porro Ryoba tafel

  Porro Ryoba tafel

  Porro Ryoba tafel Ontwerp: Piero Lissoni (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Porro Curry product Porro Curry product

  Porro Curry bank

  Porro Curry bank Ontwerp: Piero Lissoni (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Porro Minimo Light tafel Porro Minimo Light tafel

  Porro Minimo Light

  Porro Minimo Light Ontwerp: Piero Lissoni (2010) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Porro Jeff tafel Porro Jeff tafel

  Porro Jeff tafel

  Porro Jeff tafel Ontwerp: Gabriele en Oscar Buratti CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Porro Inlay Porro Inlay

  Porro Inlay kast

  Porro Inlay kast Ontwerp: Front CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Porro Schermo Porro Schermo

  Porro Schermo

  Porro Schermo Ontwerp: Alessandro Mendini CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Porro Traveller daybed Porro Traveller daybed

  Porro Traveller

  Porro Traveller Ontwerp: Gamfratesi (2015) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Porro Draped chair Porro Draped chair

  Porro Draped stoel

  Porro Draped stoel Ontwerp: Front (2016) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Porro Voyage Porro Voyage

  Porro Voyage stoel

  Porro Voyage Ontwerp: Gamfratesi (2016) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Porro Gentle Porro Gentle

  Porro Gentle stoel

  Porro Gentle stoel Ontwerp: Front (2012) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Porro Beam Glass vrijstaand

  Porro Beam Glass

  Porro Beam Glass Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is helaas uit de collectie
 15. Porro Ferro tafel Porro Ferro tafel

  Porro Ferro

  Porro Ferro Gebogen staal. Meerdere afmetingen verkrijgbaar. Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 

 

Artikelen 16 tot 30 van 75 in totaal

Porro

De exclusieve totaalconcepten van Porro zijn zeer divers maar allen innovatief in vorm, materiaalgebruik en idee. Topontwerpers zoals o.a. Piero Lissoni, Jean Marie Masaud en Christophe Pillet tekenen voor messcherp design, retro-futuristische concepten en creatieve interieuroplossingen. Essentiële vormgeving waarbij iedere belijning vanuit een basis ontstaat en doorontwikkeld is tot interessante objecten. Porro is werelds en neutraal tegelijk en past in uiteenlopende culturen. De hier aangegeven modellen zijn bij Van der Donk Interieur in Gorinchem te zien.

Porro door Van der Donk

Vanaf medio 2016 vindt u bij Van der Donk interieur een zeer ruime collectie Porro design meubelen, omdat wij ons dan officieel Porro Concept Store mogen noemen. Dit Italiaanse design merk staat vooral bekend om de grootse kastsystemen die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Door de combinatie van glazen deuren en hout geven Porro kasten een waanzinnig mooi effect in uw slaapkamer. Een pronkstuk uit de Porro kasten collectie is ongetwijfeld de Porro Iron kast voor in de slaapkamer of de Porro Load-it kast voor in de huiskamer. 

Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het intekenen van een van de uitgebreide Porro kastsystemen, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

test