• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (1)
 2. eettafels (1)
 3. kasten (15)
Merken
 1. Rimadesio (20)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 

Artikelen 16 tot 20 van 20 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Rimadesio Zenit Rimadesio Zenit

  Rimadesio Zenit

  Rimadesio Zenit Modulair systeem, naar wens samen te stellen. Zie PDF-bestand voor de maten Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden CBW garantieVan der Donk is officieel Rimadesio dealerMaak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Rimadesio Stripe Rimadesio Stripe

  Rimadesio Stripe schuifdeur

  Rimadesio Stripe schuifdeur De schuifpanelen van het Stripe-systeem zijn altijd op maat gemaakt, zowel in hoogte als breedte In zwart of bruin en vele glasfinishes mogelijk CBW garantieVan der Donk is officieel Rimadesio dealerMaak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Rimadesio Velaria Rimadesio Velaria

  Rimadesio Velaria schuifdeur

  Rimadesio Velaria CBW garantie Vele maten en afwerkingen mogelijk Een gelaagde glasplaat bestaande uit twee bladen van extra helder glas met tussen de twee glasplaten een metalen net. Afwerkingen in alu, goud, bronzo of rvs Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Rimadesio Soho Rimadesio Soho

  Rimadesio Soho schuifdeuren systeem

  Rimadesio Soho schuifeuren Verkrijgbaar in (gelakt) aluminium, eikenhoutfineer of notenhoutfineer Geschikt voor grote afmetingen tot 120 cm breedte per paneel CBW garantie Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Rimadesio Sail Rimadesio Sail

  Rimadesio Sail schuifdeuren

  Rimadesio Sail schuifdeuren systeem CBW garantie Op maat gemaakt Schuifdeuren systeem naar wens samen te stellen Aluminium of houtgefineerd frame in combinatie met glazen panelen. Van der Donk is officieel Rimadesio dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 

Artikelen 16 tot 20 van 20 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rimadesio 

Rimadesio beschouwt technologie als essentieel onderdeel van de producten die ze maken. Technologie is dan ook overal in de organisatie van Rimadesio te vinden: van het product waarin het nodig is om de hoogste kwaliteit en perfectie te bereiken tot de productiesystemen die worden gekenmerkt door het gebruik van glas en aluminium, een teken van maximale flexibiliteit in de productie, als gevolg van onze op maat gemaakte aanpak. 

Sinds 1992 ligt de focus van het elegante merk Rimadesio op het industrieel produceren van maatwerk producten, geschikt voor inrichting van luxe huizen en werkomgevingen. 

Schuifdeuren van Rimadesio

Schuifdeuren als Sail en Velaria zijn misschien wel het meest bekende product dat Rimadesio maakt. De technische perfectie van deze deuren is ongeevenaard in de hele markt. De mix van materialen met glas, hout of metaal geven de deuren een eigen karakter dat in veel interieurs is toe te passen. De Velaria deuren bieden zelfs de bijzondere mogelijkheid om een metalen net tussen de glasplaten van een deur te plaatsen voor een speciaal effect. Dit soort technisch vernuft maakt Rimadesio tot het verfijnde merk dat het is.  

Inloopkast van Rimadesio

Een andere specialiteit van dit merk, is de prachtige inloopkasten die vrijwel op maat kunnen worden gemaakt. De Rimadesio Dress Bold is de standaard in high end maatwerkkasten, met exclusief materiaal gebruik en een breed scala aan keuzemogelijkheden ontwerpen onze designers met liefde de inloopkast van uw dromen.

Rimadesio by Van der Donk

Bij Van der Donk interieur vindt u een grote collectie Rimadesio schuifdeuren en andere Rimadesio producten. Van der Donk interieur is officieel dealer van dit mooie Italiaanse merk sinds oktober 2019. U vindt bij Van der Donk interieur in Gorinchem de grootste showroom voor Rimadesio meubelen in de Benelux. 

 

test