• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (87)
 

 

Artikelen 31 tot 45 van 87 in totaal

 1. Henge Tangram boekenkast productfoto op wit Henge Tangram boekenkast productfoto op wit

  Henge Tangram boekenkast

  Henge Tangram boekenkast Henge Tangram is een boekenkast die bestaat uit diverse elementen. Op deze manier bent u vrij om wand compositities te maken. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in diverse formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Cage-C kast vooraanzicht wit Henge Cage-C kast vooraanzicht wit

  Henge Cage-C kast

  Henge Cage-C kast Henge Cage-C is een semi-tranparante boekenkast samengesteld uit messing en hout, verkrijgbaar in verschillende maten. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in zes formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Stile Set wandmeubel productfoto wand vooraanzicht Henge Stile Set wandmeubel productfoto wand vooraanzicht

  Henge Stile Set wandmeubel

  Henge Stile Set wandmeubel Henge Stile Set is een modulaire boekenkast opgebouwd uit wandmodules, waar als extra optie een tv-paneel aan kan worden toegevoegd. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in diverse formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Plynto bijzettafel glas natuursteen Henge Plynto bijzettafel glas natuursteen

  Henge Plynto bijzettafel

  Henge Plynto bijzettafel Ontwerp: Ugo Cacciatori Voet in Arabescato marmer of Rapolano marmer. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Tele Light plafondlamp Henge Tele Light plafondlamp

  Henge Tele Light plafondlamp

  Henge Tele Light plafondlamp Henge Tele Light is een buisvormige plafondlamp in gepolijst messing en H-Zilver.  Ontwerp: Massimo Castagna  Leverbaar in twee maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Compound Light tafellamp product foto op wit Henge Compound Light tafellamp product foto op wit

  Henge Compound Light tafellamp

  Henge Compound Light tafellamp Henge Compound Light is een tafellamp met een kemerkend dorp in het midden dat wordt uitgelicht. De lamp is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge Oops Light productfoto op wit Henge Oops Light productfoto op wit

  Henge Oops Light

  Henge Oops Light Henge Oops Light is een stijlvolle design Led spot met een gepolijst messing of zwart gepolijst messing afwerking. Design: Isabella Genovese CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Bat Light productfoto op wit Henge Bat Light productfoto op wit

  Henge Bat Light plafond lamp

  Henge Bat Light plafond lamp Henge Bat Light is een exclusieve 5-hoekige Led-plafondlamp van messing, die met de hand is gepolijst met behulp van traditionele technieken. Verkrijgbaar in drie formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Y-Light productfoto op wit Henge Y-Light productfoto op wit

  Henge Y-Light hanglamp

  Henge Y-Light Henge Y-Light is een hanglamp met een messing armatuur dat met de hand is gepolijst en led verlichting die naar boven of beneden schijnt. Verkrijgbaar in twee formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Ghost Light productfoto meerdere lampen Henge Ghost Light productfoto meerdere lampen

  Henge Ghost Light

  Henge Ghost Light Henge Ghost Light is een hanglamp met tranparante hars, gecombineerd met een metalen behuizing. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge Airtight hanglamp product foto op wit Henge Airtight hanglamp product foto op wit

  Henge Airlight hanglamp

  Henge Airlight hanglamp Henge Airlight is een opvallende hanglamp met Murano glazen staven. Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Henge Abaco light wandlamp productfoto op wit Henge Abaco light wandlamp productfoto op wit

  Henge Abaco Light wandlamp

  Henge Abaco Light wandlamp Henge Abaco is een wandlamp van metaal en wit kristal leverbaar in verschillende finishes. Verkrijgbaar in vier formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Henge Test-Tree lamp productfoto op wit Henge Test-Tree lamp productfoto op wit

  Henge Test-Tree vloerlamp

  Henge Test-Tree vloerlamp Henge Test-Tree is een flexibele vloerlamp met stenen elementen, verbonden door massief gepolijste messing verbindingen.  CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Henge Gladio wandlamp productfoto op wit Henge Gladio wandlamp productfoto op wit

  Henge Gladio wandlamp

  Henge Gladio wandlamp Henge Gladio is een stakke design lamp, waarin metaal en murano glas worden gecombineerd. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Henge Noctis Vanity Henge Noctis Vanity

  Henge Noctis Vanity

  Henge Noctis Vanity Ontwerp: Massimo Castagna Uniek ontwerp CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 31 tot 45 van 87 in totaal

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test