• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (3)
 3. accessoires (2)
 4. bijzettafels (9)
 5. eetkamerstoelen (10)
 6. eettafels (16)
 7. fauteuils (2)
 8. hanglampen (1)
 9. kasten (27)
 10. salontafels (3)
Merken
 1. Porro (75)
Designer
 1. Piero Lissoni (2)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Porro Lario

  Porro Lario

  Porro Lario Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is uit de collectie en helaas niet meer leverbaar
 2. Porro Ram tafel Porro Ram tafel

  Porro Ram tafel

  Porro Ram  Dit model is helaas uit de collectie Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is uit de collectie en helaas niet meer leverbaar
 3. Porro Showcase tafel

  Porro Showcase tafel

  Porro Showcase tafel Ontwerp uit 2011 Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is uit de collectie en helaas niet meer leverbaar
 4. Porro Frank stoel Porro Frank stoel

  Porro Frank stoel

  Porro Frank stoel Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Porro Spindle Porro Spindle

  Porro Spindle

  Porro Spindle stoel Ontwerp: Piero Lissoni Stapelbaar Verkrijgbaar in 10 heldere kleuren Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 6. Porro 3table Porro 3table

  Porro 3Table

  Porro 3Table Ontwerp: Front (2013) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Porro Kite sofa Porro Kite sofa

  Porro Kite sofa

  Porro Kite sofa Ontwerp: Gamfratesi (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Porro Ipercolore Porro Ipercolore

  Porro Ipercolore

  Porro Ipercolore kast Ontwerp: Piero Lissoni (2015) Van der Donk interieur is Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Porro Mirror Table vrijstaand Porro Mirror Table vrijstaand

  Porro Mirror Table

  Porro Mirror Table Ontwerp: Front (2010) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Porro Kite fauteuil Porro Kite fauteuil

  Porro Kite fauteuil

  Porro Kite fauteuil Ontwerp: Gamfratesi (2017) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Porro Loop Mirror Porro Loop Mirror

  Porro Loop Mirror

  Porro Loop Mirror Ontwerp: Front (2014) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Porro Groove Porro Groove

  Porro Groove

  Porro Groove Ontwerp: Piero Lissoni (2007) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Porro Boxes Porro Boxes

  Porro Boxes

  Porro Boxes kast Ontwerp: Piero Lissoni (2007) Leverbaar in verschillende maten Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 14. Porro Cubovo bijzettafel Porro Cubovo bijzettafel

  Porro Cubovo bijzettafel

  Porro Cubovo bijzettafel Ontwerp: Bruno Munari (2008) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Porro Collector Porro Collector

  Porro Collector bureau

  Porro Collector bureau Ontwerp: Gamfratesi (2016) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Porro

De exclusieve totaalconcepten van Porro zijn zeer divers maar allen innovatief in vorm, materiaalgebruik en idee. Topontwerpers zoals o.a. Piero Lissoni, Jean Marie Masaud en Christophe Pillet tekenen voor messcherp design, retro-futuristische concepten en creatieve interieuroplossingen. Essentiële vormgeving waarbij iedere belijning vanuit een basis ontstaat en doorontwikkeld is tot interessante objecten. Porro is werelds en neutraal tegelijk en past in uiteenlopende culturen. De hier aangegeven modellen zijn bij Van der Donk Interieur in Gorinchem te zien.

Porro door Van der Donk

Vanaf medio 2016 vindt u bij Van der Donk interieur een zeer ruime collectie Porro design meubelen, omdat wij ons dan officieel Porro Concept Store mogen noemen. Dit Italiaanse design merk staat vooral bekend om de grootse kastsystemen die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Door de combinatie van glazen deuren en hout geven Porro kasten een waanzinnig mooi effect in uw slaapkamer. Een pronkstuk uit de Porro kasten collectie is ongetwijfeld de Porro Iron kast voor in de slaapkamer of de Porro Load-it kast voor in de huiskamer. 

Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het intekenen van een van de uitgebreide Porro kastsystemen, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

test