• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (1)
 2. bijzettafels (1)
 3. kasten (130)
Afmetingen
 1. (b) 1,20 x (d) 0,43 x (h) 1,48 m (1)
Merken
 1. Knoll International (1)
 2. Baxter (6)
 3. Maxalto (7)
 4. Kettnaker (4)
 5. Spectral (5)
 6. Kenneth Cobonpue (1)
 7. Kolenik (1)
 8. Rimadesio (18)
 9. Henge (12)
 10. Minotti (14)
 11. Flexform (2)
 12. B&B Italia (12)
 13. Vitra (1)
 14. DesignonStock.com (1)
 15. Linteloo (3)
 16. Living Divani (6)
 17. Cappellini (1)
 18. MDF Italia (4)
 19. Cassina (4)
 20. Poliform (3)
 21. Porro (32)
 22. van der donk (1)
Prijs
€ 0 € 6351 € 0 to € 6351
Designer
 1. Charles & Ray Eames (1)
 2. Piero Lissoni (2)
 3. Antonio Citterio (1)
 4. Rodolfo Dordoni (4)
 

 

Artikelen 46 tot 60 van 140 in totaal

 1. Porro Gap Porro Gap

  Porro Gap kast

  Porro Gap Ontwerp: Carlo Tamborini (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Spectral Ameno Spectral Ameno

  Spectral Ameno kast

  Spectral Ameno Kastsysteem met vele elementen en extra opties CBW garantie Van der Donk is officieel Spectral dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Spectral Scala Spectral Scala

  Spectral Scala kast

  van € 8.469

  nu € 6.351

  Spectral Scala Aanbieding showroommodel Van € 8.469,- voor €6.351,- Uitv. Glossy glas accentkleur Grey Incl. led verlichting Incl. 2 x zwaar audio systeem CBW garantie Van der Donk is officieel Spectral dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Spectral Cocoon Spectral Cocoon

  Spectral Cocoon kast

  Spectral Cocoon Veelzijdig mediameubel CBW garantie Van der Donk is officieel Spectral dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Spectral Brick Spectral Brick

  Spectral Brick

  Spectral Brick Onzichtbaar geluid in de sokkel Eén meubel, veel variaties CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Spectral Next Spectral Next

  Spectral Next

  Spectral Next Modulaire meubelserie Onzichtbare soundsysteem integratie CBW garantie Van der Donk is officieel Spectral dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Porro Web Porro Web

  Porro Web

  Porro Web Ontwerp: Piero Lissoni  CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Living Divani Grek box Living Divani Grek box

  Living Divani Grek Box

  Living Divani Grek Box Ontwerp: Design Oscar & Gabriele Buratti (2017) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 9. B&B Italia Shelf X B&B Italia Shelf X

  B&B Italia Shelf X

  B&B Italia Shelf X Ontwerp: Naoto Fukasawa CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Porro Mikado kast Porro Mikado kast

  Porro Mikado kast

  Porro Mikado kast Ontwerp: Front (2013) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. B&B Italia Jack wallsystem B&B Italia Jack wallsystem

  B&B Italia Jack systeem

  B&B Italia Jack system Ontwerp: Michael Anastassiades (2018)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. B&B Italia Pab B&B Italia Pab

  B&B Italia Pab systeem

  B&B Italia Pab systeem Ontwerp: Studio Kairos (2009)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. B&B Italia Flat C. product B&B Italia Flat C. product

  B&B Italia Flat C.

  B&B Italia Flat C. Ontwerp: Antonio Citterio (2008)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. B&B Italia Backstage B&B Italia Backstage

  B&B Italia Backstage kastensysteem

  B&B Italia Backstage kastensysteem Ontwerp: Antonio Citterio (2013)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Maatwerk kast 'DNA' Maatwerk kast 'DNA'

  Maatwerk kast 'DNA'

  Maatwerk kast 'DNA' Ontwerp: Han van der Donk Vervaardigd uit blauwstaal en eikenhout Houten delen af te werken in alle monocoat houtafwerkingen Volledig op maat te maken CBW garantie Prijs afhankelijk van maatvoering: vraag offerte aan
 

 

Artikelen 46 tot 60 van 140 in totaal

Design kasten | Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een groot aanbod van veel verschillende design merken, veel van deze merken bieden de meest bijzondere en exclusieve design kasten aan. Denkt u bijvoorbeeld aan Minimalistisch  Porro, Glamoreus Minotti, MDF Italia, Cappellini, MisuraEmme, Mondiaal  Poliform en niet te vergeten de kasten met schnitt van Kettnaker. Dit zijn stuk voor stuk merken die top design leveren en vaak zijn de kasten het hoogtepunt uit de collectie die een interieur ook zijn functionaliteit geven.

Design kasten by Porro

Een van de meest beroemde merken op het gebied van design kasten is Porro. De ontwerpen voor design kasten van dit merk worden gemaakt door topdesigners als Piero Lissoni, Jean Marie Massaud en Christophe Pillet. Design kasten van dit merk zijn gegarandeerd  een ‘eye catcher’ in uw interieur. 

Cappellini design kasten

De Cap Basic design kasten van Cappellini zijn inmiddels een begrip, ze zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren en verschillende composities. Cappellini geeft uw interieur een internationaal karakter, in de ontwerpen is te zien dat het merk samenwerkt met designers uit verschillende culturen waardoor deze kasten een eclectisch beeld geven.

Design kasten by Van der Donk

Het aantal mogelijkheden is bij dit soort meubelen enorm. Voor een deskundig en volledig advies verwelkomen wij u graag in onze showroom in Gorinchem. Graag vertalen onze kast specialisten uw wensen in een op maat ontwerp, waar functionaliteit en uitstraling samen komen.

test