• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (21)
 3. accessoires (1)
 4. bedden (1)
 5. bijzettafels (8)
 6. eetkamerstoelen (7)
 7. eettafels (10)
 8. fauteuils (12)
 9. hanglampen (2)
 10. kasten (6)
 11. poefs (2)
 12. salontafels (8)
Merken
 1. Baxter (75)
 

 

Artikelen 46 tot 60 van 75 in totaal

 1. Baxter Colette met arm product foto Baxter Colette met arm product foto

  Baxter Colette met arm

  Baxter Colette met arm ontwerp: Roberto Lazzeroni Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Baxter Libelle product foto Baxter Libelle product foto

  Baxter Libelle

  Baxter Libelle Ontwerper: Pietro Russo Van der Donk inteireur is officieel dealer van Baxter CBW garantie
 3. Baxter Anais fauteuil Baxter Anais fauteuil

  Baxter Anais fauteuil

  Baxter Anais fauteuil Ontwerp: Draga & Aurel CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Baxter Anais poef Baxter Anais poef

  Baxter Anais poef

  Baxter Anais poef Ontwerp: Draga & Aurel CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Baxter Bardot bank Baxter Bardot bank

  Baxter Bardot bank

  Baxter Bardot sofa Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Draga & Aurel CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Baxter Diana Chester

  Baxter Diana Chester bank

  Baxter Diana Chester Ontwerp: Baxter CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Baxter Alfred bank Baxter Alfred bank

  Baxter Alfred bank

  Baxter Alfred bank Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Marco Milisich (1997) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Baxter Casablanca bank Baxter Casablanca bank

  Baxter Casablanca bank

  Baxter Casablaca bank Ontwerp: Paola Navone (2014) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Baxter Damasco bank Baxter Damasco bank

  Baxter Damasco bank

  Baxter Damasco bank Ontwerp: Paola Navone (2010) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Baxter Taipei bank Baxter Taipei bank

  Baxter Taipei bank

  Baxter Taipei bank Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Paola Navone (2017) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Baxter Selene Baxter Selene

  Baxter Selene Dressoir

  Baxter Selene dressoir Ontwerp: Hagit Pincovici (2018) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Baxter Jenga Baxter Jenga

  Baxter Jenga salontafel

  Baxter Jenga salontafels Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Draga e Aurel (2015) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Baxter Loren Baxter Loren

  Baxter Loren

  Baxter Loren Ontwerp: Draga E Aurel (2014) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Baxter Organique Baxter Organique

  Baxter Organique salontafel

  Baxter Organique Ontwerp: Draga e Aurel(2014) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Baxter Rail Baxter Rail

  Baxter Rail salontafel

  Baxter Rail salontafel Ontwerp: Federico Peri (2018) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 46 tot 60 van 75 in totaal

Baxter meubelen

Het verhaal van Baxter is een bijzonder verhaal dat gaat over familie. Oprichters van het bedrijf zijn Luigi en Paolo Bestetti, een bekende naam uit de meubelindustrie. Luigi was namelijk ook oprichter van het wereldberoemde merk Living Divani. 

De nadruk bij de excentrieke meubelen van Baxter ligt zonder meer op het gebruik van bijzondere materialen zoals bij voorbeeld het hoogwaardige leder waarvoor de collectie van Baxter over de hele wereld beroemd is. 

Baxter door Van der Donk interieur 

Van der Donk interieur investeert in het merk Baxter door een van de grootste en meest complete presentaties van Nederland te brengen. Alle adviseurs bij Van der Donk zijn in Italië geschoold door Baxter en weten als geen ander hoe de bijzondere objecten maximaal tot hun recht komen.  

test