• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (87)
 

 

Artikelen 46 tot 60 van 87 in totaal

 1. Henge Flat Table Lamp Henge Flat Table Lamp

  Henge Flat Lamp Table

  Henge Flat Lamp Table Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Pipe Light-S Henge Pipe Light-S

  Henge Pipe Light-S

  Henge Pipe Light-S hanglamp Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Light Ring wall Henge Light Ring wall

  Henge Light Ring Wall

  Henge Light Ring Wall Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 3 maten  CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Tape Light Henge Tape Light

  Henge Tape Light hanglamp

  Henge Tape Light Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse maten  CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Tubular Horizontal hanglamp Henge Tubular Horizontal hanglamp

  Henge Tubular Horizontal hanglamp

  Henge Tubular Horizontal hanglamp Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse maten  CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Shift Table Henge Shift Table

  Henge Shift Table Lounge

  Henge Shift Table Lounge Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 2 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge Strip Chair Henge Strip Chair

  Henge Strip Chair

  Henge Strip chair Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar als eetkamerstoel en als lounge chair CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Voyage Henge Voyage

  Henge Voyage Armchair

  Henge Voyage armchair Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Lailand Sofa Henge Lailand Sofa

  Henge Lailand Sofa

  Henge Lailand Sofa Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in zowel stof als leder Poten in diverse afwerkingen mogelijk CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Monolith Table vrijstaand Henge Monolith Table vrijstaand

  Henge Monolith Table

  Henge Monolith Table Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 3 verschillende afmetingen Burnished Titanio, Burnished Platino, Burnished Brass en natuursteen soorten uit de collectie mogelijk als finish CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge Slim Side dressoir product Henge Slim Side dressoir product

  Henge Slim Side dressoir

  Henge Slim Side dressoir Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 2 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Henge Bistrot S kast Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 4 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Henge 07 Cage B Henge 07 Cage B

  Henge Cage-B kast

  Henge Cage B kast Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Diverse maten leverbaar Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Henge Poke Table product Henge Poke Table product

  Henge Poke Table

  Henge Poke Table Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Henge Primitive Table Henge Primitive Table

  Henge Primitive Table

  Henge Primitive Table Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Leverbaar in 4 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 46 tot 60 van 87 in totaal

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test