• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (15)
 3. accessoires (1)
 4. barkrukken (1)
 5. bedden (1)
 6. bijzettafels (9)
 7. chaise longues (1)
 8. eetkamerstoelen (5)
 9. eettafels (13)
 10. fauteuils (13)
 11. kasten (7)
 12. poefs (2)
 13. salontafels (5)
 14. tafellampen (1)
 15. vloerlampen (1)
Merken
 1. Maxalto (68)
 2. Kenneth Cobonpue (1)
 3. Minotti (1)
 4. B&B Italia (1)
Prijs
€ 0 € 5995 € 0 to € 5995
Designer
 1. Antonio Citterio (2)
 

 

Artikelen 46 tot 60 van 71 in totaal

 1. Maxalto Leukon lamp Maxalto Leukon lamp

  Maxalto Leukon lamp

  Maxalto Leukon lamp Ontwerp: Antonio Citterio Verkrijgbaar als vloer, tafel, wand & hanglamp CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Maxalto Caratos Maxalto Caratos

  Maxalto Caratos fauteuil

  Maxalto Caratos fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Maxalto Nidus Maxalto Nidus

  Maxalto Nidus fauteuil

  Maxalto Nidus fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Maxalto Agathos Maxalto Agathos

  Maxalto Agathos fauteuil

  Maxalto Agathos fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2011) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Maxalto Alcor Maxalto Alcor

  Maxalto Alcor

  Maxalto Alcor console tafel Ontwerper: Antonio Citterio Van der Donk inteireur is officieel dealer van Maxalto CBW garantie
 6. Maxalto Peplo eetkamerstoel Maxalto Peplo eetkamerstoel

  Maxalto Peplo eetkamerstoel

  Maxalto Peplo eetkamerstoel Ontwerp: Antonio Citterio (2003) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Maxalto Musa eetkamerstoel Maxalto Musa eetkamerstoel

  Maxalto Musa eetkamerstoel

  Maxalto Musa eetkamerstoel Ontwerp: Antonio Citterio (2008) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Maxalto Febo eetkamerstoel Maxalto Febo eetkamerstoel

  Maxalto Febo eetkamerstoel

  Maxalto Febo eetkamerstoel Ontwerp: Antonio Citterio (2008) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Maxalto Imprimatur Maxalto Imprimatur

  Maxalto Imprimatur fauteuil

  Maxalto Imprimatur fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (1999) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Maxalto Crono fauteuil

  Maxalto Crono fauteuil

  Maxalto Crono fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2002) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Maxalto Clio Maxalto Clio

  Maxalto Clio fauteuil

  Maxalto Clio fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2004) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Maxalto Calliope Maxalto Calliope

  Maxalto Calliope fauteuil

  Maxalto Calliope fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2006) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Maxalto Amounus

  Maxalto Amoenus fauteuil

  Maxalto Amoenus fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2006) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Maxalto Acanto fauteuil

  Maxalto Acanto fauteuil

  Maxalto Acanto fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2010) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Maxalto Fulgens fauteuil Maxalto Fulgens fauteuil

  Maxalto Fulgens fauteuil

  Maxalto Fulgens fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2013) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 46 tot 60 van 71 in totaal

Maxalto: luxueus Italiaans design

Maxalto is een bijzondere lijn van het bekende Italiaanse design merk B&B Italia. Deze lijn is er in gespecialiseerd om klassieke design thema’s in een hedendaagse sfeer neer te zetten.

Net als bij B&B Italia worden de belangrijkste ontwerpen voor het merk gedaan door de toonaangevende ontwerper Antonio Citterio, het vakmanschap van deze ontwerper straalt dan ook van de modellen van Maxalto af.

Maxalto door Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een ruime collectie Maxalto design meubelen. Daarnaast vindt u ook de design meubelen van B&B Italia in onze showroom. Door deze merken te combineren lukt het onze mensen om de mooiste design interieurs te creëren. Vraag via de website uw informatie aan of kom langs in onze 10.000 m2 grote showroom.

test