• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (87)
 

 

Artikelen 61 tot 75 van 87 in totaal

 1. Henge Be Mine Henge Be Mine

  Henge Be Mine bijzettafel

  Henge Be Mine tafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Leverbaar in 4 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge SR tafel Henge SR tafel

  Henge SR salontafel

  Henge HR salontafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Leverbaar in verschillende exclusieve afwerkingen Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Ex-Tra stoel Henge Ex-Tra stoel

  Henge EX-Tra Chair

  Henge EX-Tra stoel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Bekleding: leder Zithoogte: 45cm Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Time Table wit Henge Time Table wit

  Henge Time Table

  Henge Time Table Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 2 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Teke Sideboard natuursteen product foto Henge Teke Sideboard natuursteen product foto

  Henge Teke Sideboard

  Henge Teke Sideboard Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse afmetingen Optioneel: Interne led-lamp met 3000K natuurlijk warm licht verzonken in de onderaan, omhoog warding. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Zenith Table stone marmer Henge Zenith Table stone marmer

  Henge Zenith Table Stone

  Henge Zenith Table Stone Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge Light Ring Horizontal XS Henge Light Ring Horizontal XS

  Light Ring Horizontal XS

  Light Ring Horizontal XS Henge Light Ring Horizontal XS is  Verkrijgbaar in twee formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Superb-all Henge Superb-all

  Henge Superb-all

  Henge Superb-all Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 5 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Reflex Evo Henge Reflex Evo

  Henge Chrystal Evo lamp

  Henge Chrystal Evo Ontwerp: Massimo Castagna Energiezuinige led-hanglamp (energie-efficiëntie-index A) in witte kristalsteen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Human Henge Human

  Henge Human sofa

  Henge Human sofa Ontwerp: Massimo Castagna Modulair model, geheel naar wens samen te stellen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge Ketch Henge Ketch

  Henge Ketch chair

  Henge Ketch chair Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Henge Gelly pouf Henge Gelly pouf

  Henge Gelly Pouf

  Henge Gelly Pouf Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 2 uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Henge S-Perla sofa Henge S-Perla sofa

  Henge S-Perla sofa

  Henge Radical sofa Ontwerp: Silvia Prevedello  Leverbaar in stof en leder Modulair model, naar wens samen te stellen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Henge Radical sofa Henge Radical sofa

  Henge Radical Sofa

  Henge Radical sofa Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 3 uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Henge Opus bank Henge Opus bank

  Henge Opus sofa

  Henge Opus sofa Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in vele uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 61 tot 75 van 87 in totaal

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test