• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. bijzettafels (3)
 3. eetkamerstoelen (9)
 4. eettafels (29)
 5. fauteuils (2)
 6. kasten (2)
 7. salontafels (2)
Merken
 1. Arco (10)
Prijs
€ 0 € 1295 € 0 to € 1295
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 

Artikelen 46 tot 58 van 58 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Arco Transit tafel Arco Transit tafel

  Arco Transit tafel

    leverbaar in fineer, massief of hpl poten zijn gelakt ontwerp: Arco Design Studio Van der Donk interieur is officieel Arco dealer
 2. Arco Vista tafel Arco Vista tafel

  Arco Vista tafel

   Arco Vista Tafel Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Arco Design Team toepasbaar als eettafel of werktafel blad: fineer of massief Van der Donk interieur is officieel Arco dealer 
 3. Arco Icon Desk

  Arco Icon Desk

  Helaas is dit model niet meer leverbaar.
 4. Arco Encore Arco Encore

  Arco Encore tafel

  Arco Encore tafel ontwerp: Willem van Ast houtsoorten: olijfessen, eiken, kersen, Amerikaans noten salontafel, bijzettafel, sta-tafel Van der Donk is officieel Arco dealer. 
 5. Arco base Arco base

  Arco Base

  Arco Base eetkamertafel Ontwerp Jorre van Ast Massief hout. Verschillende afmetingen mogelijk. Verschillende houtsoorten en afwerkingen mogelijk. Van der Donk interieur is officieel Arco dealer. Te zien in Gorinchem.
 6. Arco model Slim eetkamertafel Arco model Slim eetkamertafel

  Arco Slim tafel

  Arco Slim Tijdelijke actie  uitvoeringen 30 oak natural (P of N-lak) & 33 oak black (P of N-lak) 210 x 90 x 75 cm nu voor €2295,- 240 x 90 x 75 cm nu voor €2475,- Ontwerp: Berjan Pot (2006) Ultradunne tafel Poten en tafelblad 2,8 cm dik Op maat leverbaar Hoogte onderzijde tafel 72,2 cm. CBW garantie De mogelijkheden van dit model zijn uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaa
 7. Arco Base Oval Arco Base Oval

  Arco Base Oval tafel

  Arco Base Oval tafel Ontwerp: Jorre van Ast (2013) Leverbaar in 4 maten Leverbaar in Eiken, Noten of gerookt Eiken De mogelijkheden van dit model zijn uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Arco dealer. 
 8. Arco Essenza XL Arco Essenza XL

  Arco Essenza XL tafel

  Arco Essenza XL tafel Ontwerp: Willem van der Ast  Leverbaar in Eiken, Noten of gerookt Eiken De mogelijkheden van dit model zijn uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Arco dealer. 
 9. Arco Diabolo Arco Diabolo

  Arco Diabolo tafel

  Arco Diabolo tafel Ontwerp: Arnold Merckx  Verkrijgbaar met eiken, gerookt eiken, Amerikaans noten, Fenix HPL en natuurstenen blad. Diabolo is ook als uitschuifbare tafel verkrijgbaar De mogelijkheden van dit model zijn uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Arco dealer. 
 10. Arco Joist tafel Arco Joist tafel

  Arco Joist tafel

  Arco Joist tafel Ontwerp: Jorre van Ast (2019) Leverbaar in Eiken, Noten of gerookt Eiken De mogelijkheden van dit model zijn uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Arco dealer. 
 11. Arco Laze stoel Arco Laze stoel

  Arco Laze stoel

  Arco Laze stoel Ontwerp: Jorre van Ast  Stoffen en lederen bekleding zijn te combineren in deze stoel De mogelijkheden van dit model zijn uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Arco dealer. 
 12. Arco Slim round Arco Slim round

  Arco Slim round tafel

  Arco Slim Round tafel Ontwerp: Bertjan Pot (2006) Rond leverbaar in 2 maten Ook verkrijgbaar in rechthoekige versie als Slim tafel De mogelijkheden van dit model zijn uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Arco dealer. 
 13. Arco Essenza Arco Essenza

  Arco Essenza

  Arco Essenza tafel Ontwerp: Willem van Ast (1999) Leverbaar in 7 verschillende maten De mogelijkheden van dit model zijn uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Arco dealer.   
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 

Artikelen 46 tot 58 van 58 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Arco meubelen

Arco is al een oud merk, het werd opgericht in 1904 door Wouter van Ast in Winterswijk. Door een vervelend paardrijdongeluk kon Wouter zijn beroep bij de Marechaussee niet langer blijven beoefenen en besloot hij een eigen zaak te beginnen in boeken en platen. Later specialiseerde het bedrijf zich nog in het inlijsten van schilderijen en handel in glas. Het duurde tot na de tweedewereldoorlog voordat de Arco kleinmeubel fabriek uiteindelijk werd opgericht. Arco ontleent haar naam aan die van de oprichter; Arend Cornelis. Door de meubelen van top design en de naam wordt vaak gedacht dat Arco een Italiaans design merk is, maar niets is minder waar; Arco meubelen zijn puur Hollandse design meubelen. 

Arco meubelen: duurzaam design

Natuurlijk staan design en functionaliteit hoog in het vaandel bij een toonaangevend design merk als Arco, maar duurzaamheid is een onderwerp dat ook veel aandacht krijgt bij dit bedrijf uit Winterswijk. Arco gebruikt alleen hout van zeer hoogwaardige kwaliteit wat tot gevolg heeft dat de tafels erg lang meegaan zodat u er lang van kunt blijven genieten.

Arco vormgeving

Arco maakt tafels, stoelen, kasten en banken en alle meubelen hebben een ding gemeen: het design is sober, modern en met oog voor detail. Daarnaast zijn Arco meubelen altijd in het bijzonder gericht op de wensen van de consument. Er is een grote keuze aan maten, uitvoeringen, stof- en leersoorten. Dankzij het ambachtelijke productieproces dat Arco hanteert is het bovendien mogelijk de meubelen in grote mate individueel aan te passen.  

Arco meubelen by Van der Donk

Bij Van der Donk interieur vindt u een groot deel van de Arco collectie in de showroom. Onze interieuradviseurs kunnen u in adviseren over de te kiezen uitvoering, kleur en maat. Van der Donk interieur is officieel dealer van Arco meubelen, dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op goede service en een deskundig advies. Voor meer informatie over Arco meubelen of andere design meubelen uit onze collectie kunt u contact met ons 

test