• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. eetkamerstoelen (2)
 2. fauteuils (2)
 3. poefs (1)
Merken
 1. Artisan (5)
 

 

5 artikel(en)

 1. Artisan Neva Easy chair product foto Artisan Neva Easy chair product foto

  Artisan Neva Easy chair

  Artisan Neva Easy chair Artisan Neva Easy chair is een ambachtelijk massief houten stoel met karakteristieke rondingen. De fauteuil is leverbaar in 6 houtsoorten en 17 afwerkingen. Ontwerp: Regular.Company CBW garantie Van der Donk, officieel Artisan dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Artisan Neva chair productfoto lederen zitting Artisan Neva chair productfoto lederen zitting

  Artisan Neva Chair

  Artisan Neva Chair Artisan Neva chair is een ambachtelijk massief houten stoel met karakteristieke rondingen. De fauteuil is leverbaar in 6 houtsoorten en 17 afwerkingen. De zitting is mogelijk in hout, stof of leder. Ontwerp: Regular.Company (2013) CBW garantie Van der Donk, officieel Artisan dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Artisan Wu lounge chair product foto Artisan Wu lounge chair product foto

  Artisan Wu lounge chair

  Artisan Wu lounge chair Artisan Wu lounge chair is een serie designstoelen, volledig gemaakt van massief hout. Kenmerkend zijn de houten verbindingen tussen de zitting, poten en rug. Ontwerp: Studio Pang (2017) CBW garantie Van der Donk, officieel Artisan dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Artisan Neva ottoman productfoto Artisan Neva ottoman productfoto

  Artisan Neva Ottoman

  Artisan Neva ottoman  Artisan Neva ottoman is een handgemaakte, massief houten poef in de stijl ‘Neva’, met zitkussen naar keuze in leder of textiel. Ontwerp: Regular Company CBW garantie Van der Donk, officieel Artisan dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Artisan Neva Light chair Artisan Neva Light chair

  Neva Light chair

  Artisan Neva Light chair Artisan Neva Light chair is een elegante eetkamerstoel gemaakt van massief hout en afgeleid van de Neva stoel mét armleuningen. Voor extra comfort kan de stoel worden voorzien van een comfortabel zitkussen in leder of stof. Ontwerp: Regular Company CBW garantie Van der Donk, officieel Artisan dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

5 artikel(en)

Artisan design meubelen

Het ambachtelijke merk Artisan is voorgekomen uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović. Ćostović heeft al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring in houtverwerking overgebracht. Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van meubelen van hoge kwaliteit, gemaakt van massief hout. De nadruk op handmatig, ambachtelijk werk is wat het merk onderscheidt.

Artisan design meubelen by Van der Donk

Van der Donk interieur is officieel dealer van Artisan meubelen en kan daarom alle uitvoeringen van de meubelen probleemloos leveren. In de showroom bij Van der Donk interieur vindt u diverse Artisan modellen, daarnaast kunnen onze interieuradviseurs u voorzien van deskundig en volledig interieuradvies. Voor vragen over design meubelen kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij laten u graag kennismaken met dit design merk.  

test