• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 228 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. B&B Italia Alanda'18

  B&B Italia Alanda'18

  B&B Italia Alanda '18 Ontwerp: Paolo Piva (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. B&B Italia Awa bijzettafel sfeer B&B Italia Awa bijzettafel sfeer

  B&B Italia Awa bijzettafel

  B&B Italia Awa bijzettafel Ontwerp: Naoto Fukasawa CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. B&B Italia Button tafel B&B Italia Button tafel

  B&B Italia Button tafels

  B&B Italia Button tafels Ontwerp: Edward Barber and Jay Osgerby (2014)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. B&B Italia Charles salontafel B&B Italia Charles salontafel

  B&B Italia Charles salontafel

  B&B Italia Charles salontafel De Charles salontafel van B&B Italia is helaas niet meer in collectie. Bekijk hier de volledige collectie van B&B Italia
 5. B&B Italia Colosseo

  B&B Italia Colosseo bijzettafel

  B&B Italia Colosseo bijzettafel Ontwerp: Naoto Fukasawa (2018)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. B&B Italia Cozy 1 B&B Italia Cozy 1

  B&B Italia cozy

  B&B Italia cozy Ontwerp: Antonio Citterio (2016) Afwerkingsmogelijkheden blad: Glas: Bronze, Eiken hout, Gerookt eiken, Eucalyptus Afmetingen: Breedte: 60 cm, Diepte: 60 cm, Hoogte: 60 cm Van der Donk is officieel B&B Italia dealer CBW garantie
 7. B&B Italia Diesis salontafel B&B Italia Diesis salontafel

  B&B Italia Diesis salontafel

  B&B Italia Diesis salontafel Ontwerp: Antonio Citterio (1979)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. B&B Italia Digitable B&B Italia Digitable

  B&B Italia Digitable bijzettafel

  B&B Italia Digitable bijzettafel Ontwerp: Patricia Urquiola (2005)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. B&B Italia Dock

  B&B Italia Dock salontafel

  B&B Italia Dock salontafel Ontwerp: Piero Lissoni (2019)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. B&B Italia Eileen B&B Italia Eileen

  B&B Italia Eileen bijzettafel

  B&B Italia Eileen bijzettafel Ontwerp: Antonio Citterio (2003)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. B&B Italia Eileen tafel B&B Italia Eileen tafel

  B&B Italia Eileen tafel

  B&B Italia Eileen tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2003)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Fat Fat Lady Fat B&B Italia Fat Fat Lady Fat B&B Italia

  B&B Italia Fat Fat Lady Fat

  B&B Italia Fat Fat Lady Fat  Ontwerp: Patricia Urquiola (2004) CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. B&B Italia Formiche B&B Italia Formiche

  B&B Italia Formiche tafels

  B&B Italia Formiche Ontwerp: Piero Lissoni (2017) CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. B&B Italia Frank B&B Italia Frank

  B&B Italia Frank bijzettafel

  B&B Italia Frank bijzettafel Ontwerp: Antonio Citterio (2012)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. B&B Italia Hive B&B Italia Hive

  B&B Italia Hive salontafel

  B&B Italia Hive  Ontwerp: Atelier OÏ (2013)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 228 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Design bijzettafels

Afhankelijk van de functie waarvoor een tafel gebruikt wordt, is ook de verscheidenheid in soorten en maten van design tafels groot. Denk aan het verschil in hoogte en oppervlak tussen een salon- of bijzettafel en een eetkamertafel. Denk aan het formaat, dat ook is afgestemd op de functie. Top designers weten hun vormentaal perfect af te stemmen op de functie en elk design een eigen signatuur te geven. Om een voorbeeld te noemen: de salontafel ITSKE, het kleine zusje van de design eetkamertafel IDS. Top designer Piet Boon heeft de ITSKE ook een kruispoot gegeven, maar het massief eikenhouten tafelblad loopt schuin af.

Wie de voorkeur heeft voor een mooie blend van materialen kiest de Lunar, een design salontafel ontworpen door Roderick Vos voor de bekende Nederlandse meubelfabrikant Designonstock.com. De Lunar heeft een notenhouten of eiken blad dat op stalen pootjes in de ruimte lijkt te zweven. Of de Wave design salontafel, ook ontworpen door Roderick Vos voor Designonstock.com. De Wave is een uiterst praktische design salontafel. De tafel ziet er prachtig uit en is dankzij het verdiepte deel in het bovenblad ook nog eens praktisch.. De aluminium gepolijste poten bieden in combinatie met het gerookte eiken een unieke uitstraling aan deze design salontafel. 

Vormentaal bijzettafels

Vorm volgt functie, maar bij sommige design salon- en bijzettafels lijkt dit principe door design meubelfabrikanten en hun designers te zijn losgelaten. Ze kiezen uit esthetisch oogpunt voor organische of  geometrische vormen die nauwelijks in relatie lijken te staan tot de functie, maar die wel degelijk vervullen. Neem bijvoorbeeld de Leolux Magnolia bijzettafel met een tafelblad in de vorm van bloemen. Met deze lichte Magnolia bijzettafeltjes, ontworpen door designer Arjan Moors voor de Nederlandse top design meubelfabrikant Leolux, is een compleet bloemenveld samen te stellen. De Leolux Magnolia bijzettafeltjes zijn leverbaar in twee hoogten, zodat ze handig over elkaar heen schuiven. Of de Leolux Gozo bijzettafel, ontworpen door Kai Stania. De Gozo is een mooi voorbeeld van Oosterse, organische vormgeving: vloeiend, golvend en zacht. De Gozo is in drie verschillende hoogten en met twee verschillende diameters leverbaar en de bekleding is aan te passen aan het interieur.

Geometrische ontwerpen hebben ook een grote aantrekkingskracht en horen als van nature bij een strak vormgegeven interieur met design meubels. Om wat voorbeelden te noemen: de Leolux Liliom salontafel is in een driehoekig en vierkant model leverbaar, in twee verschillende hoogten. De bladvormige tafelbladen van Norbert Beck’s ontwerp Liliom zijn leverbaar in massief hout, maar ook in gelakte of leren uitvoering om perfect aan te sluiten bij uw zitmeubelen. De Leolux Piombo salontafel, ontworpen door Wieneke van Gemeren, is veelhoekig. De Leolux Piombo is leverbaar als 6-hoekige of 7-hoekige salontafel. Deze design salontafeltjes zijn tegen elkaar aan te schuiven, waardoor steeds andere vormen ontstaan. 

test