• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (21)
 3. accessoires (1)
 4. bedden (1)
 5. bijzettafels (8)
 6. eetkamerstoelen (7)
 7. eettafels (10)
 8. fauteuils (12)
 9. hanglampen (2)
 10. kasten (6)
 11. poefs (2)
 12. salontafels (8)
Merken
 1. Baxter (75)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Baxter Adel bank product foto leder blauw Baxter Adel bank product foto leder blauw

  Baxter Adel bank

  Baxter Adel bank Baxter Adel is een uniek minimalistisch ontwerp met ronde vormen. Het model is als bank en poef leverbaar in de exclusieve Baxter ledersoorten. Ontwerp: Baxter P. (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Baxter Alfred bank Baxter Alfred bank

  Baxter Alfred bank

  Baxter Alfred bank Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Marco Milisich (1997) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Baxter Allure salontafel Baxter Allure salontafel

  Baxter Allure salontafel

  Baxter Allure salontafel
 4. Baxter Alma Baxter Alma

  Baxter Alma stoel

  Baxter Alma stoel Ontwerp: Draga E Aurel (2015) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Baxter Altea wandmeubel vrijstaand Baxter Altea wandmeubel vrijstaand

  Baxter Altea wandmeubel

  Baxter Altea wandmeubel Baxter Altea is een elegant wandmeubel ontworpen door Draga & Aurel voor Baxter. De hangende plank is uitgerust met lades aan de voorkant en een klepdeur.  Ontwerp: Draga & Aurel (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Baxter Anais fauteuil Baxter Anais fauteuil

  Baxter Anais fauteuil

  Baxter Anais fauteuil Ontwerp: Draga & Aurel CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Baxter Anais poef Baxter Anais poef

  Baxter Anais poef

  Baxter Anais poef Ontwerp: Draga & Aurel CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Baxter Arles product foto Baxter Arles product foto

  Baxter Arles spiegel

  Baxter Arles spiegel Baxter Arles is een spiegel met antiek messing frame met een sierlijk detail aan de bovenkant. Ontwerp: Draga Aurel (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Baxter Bardot bank Baxter Bardot bank

  Baxter Bardot bank

  Baxter Bardot sofa Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Draga & Aurel CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Baxter Barret fauteuil product foto Baxter Barret fauteuil product foto

  Baxter Barret armchair

  Baxter Barret fauteuil De Baxter Barret is een fauteuil geïnspireerd op de vormen uit de jaren '70 met een harde schaal en een zachte comfortabele zit met lederen bekleding. Ontwerp: Draga & Aurel (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Baxter Beki poef product foto groen leder Baxter Beki poef product foto groen leder

  Baxter Beki poef

  Baxter Beki poef Baxter Beki is een modulaire, koppelbare poef met een hoekige vorm. Beki is leverbaar in de exclusieve, zachte ledersoorten van Baxter. Ontwerp: Christophe Delcourt (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Baxter Bourgeois tafel Baxter Bourgeois tafel

  Baxter Bourgeois tafel

  Baxter Bourgeois tafel Ontwerp: Matteo Thun en Antonio Rodriguez (2012) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Baxter Bruxelles product foto Baxter Bruxelles product foto

  Baxter Bruxelles fauteuil

  Baxter Bruxelles fauteuil Baxter Bruxelles is een fauteuil ontworpen door Paola Navone voor het Italiaanse Baxter. De fauteuil heeft een metalen buisframe bekleed met leder. Bruxelles is verkrijgbaar in zacht exclusief leder, mouton of oranje, witte, blauwe, camelkleurige of groene Mongoolse geitenvacht. Ontwerp: Paola Navone (2015) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Baxter Budapest product Baxter Budapest product

  Baxter Budapest sofa

  Baxter Budapest sofa ontwerp: Paola Navone (2003) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Baxter Budapest Sale banner Baxter Budapest Sale banner

  Baxter Budapest Soft

  Baxter Budapest Soft sofa Showroommodel beschikbaar: van € 11.565,- voor € 6.950,- Neem contact op om te reserveren. Afmeting: 300 x 103 x 70 cm  Ontwerp: Paola Navone. Van der Donk interieur is officieel dealer van Baxter. Alleen leverbaar in exclusief Baxter Plume Glace leder. CBW garantie
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Baxter meubelen

Het verhaal van Baxter is een bijzonder verhaal dat gaat over familie. Oprichters van het bedrijf zijn Luigi en Paolo Bestetti, een bekende naam uit de meubelindustrie. Luigi was namelijk ook oprichter van het wereldberoemde merk Living Divani. 

De nadruk bij de excentrieke meubelen van Baxter ligt zonder meer op het gebruik van bijzondere materialen zoals bij voorbeeld het hoogwaardige leder waarvoor de collectie van Baxter over de hele wereld beroemd is. 

Baxter door Van der Donk interieur 

Van der Donk interieur investeert in het merk Baxter door een van de grootste en meest complete presentaties van Nederland te brengen. Alle adviseurs bij Van der Donk zijn in Italië geschoold door Baxter en weten als geen ander hoe de bijzondere objecten maximaal tot hun recht komen.  

test