• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (87)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 87 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Henge Soprano tafel vrijstaand op witte achtergrond Henge Soprano tafel vrijstaand op witte achtergrond

  Henge Soprano tafel

  Henge Soprano tafel Henge Soprano is een robuuste tafel met een blad in hout of natuursteen. Het frame kan worden bekleed met hout of leder. Verkrijgbaar in zeven formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Abaco light wandlamp productfoto op wit Henge Abaco light wandlamp productfoto op wit

  Henge Abaco Light wandlamp

  Henge Abaco Light wandlamp Henge Abaco is een wandlamp van metaal en wit kristal leverbaar in verschillende finishes. Verkrijgbaar in vier formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Airtight hanglamp product foto op wit Henge Airtight hanglamp product foto op wit

  Henge Airlight hanglamp

  Henge Airlight hanglamp Henge Airlight is een opvallende hanglamp met Murano glazen staven. Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Alter Ego tafel productfoto op wit Henge Alter Ego tafel productfoto op wit

  Henge Alter Ego tafel

  Henge Alter Ego tafel Henge Alter Ego is een schitterend object waarin minimalisme en elegantie samenkomen. De twee verschillende materialen, edelmetaal en natuursteen versterken dit ontwerp. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in twee formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Background Coffeetable productfoto op wit Henge Background Coffeetable productfoto op wit

  Henge Background Coffee table

  Henge Background Coffee table Henge Background Coffee table is een salontafel met een metalen frame en een natuurstenen blad. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en drie afmetingen. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in drie formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Bat Light productfoto op wit Henge Bat Light productfoto op wit

  Henge Bat Light plafond lamp

  Henge Bat Light plafond lamp Henge Bat Light is een exclusieve 5-hoekige Led-plafondlamp van messing, die met de hand is gepolijst met behulp van traditionele technieken. Verkrijgbaar in drie formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge Be Mine Henge Be Mine

  Henge Be Mine bijzettafel

  Henge Be Mine tafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Leverbaar in 4 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Big Bang salontafel productfoto op wit Henge Big Bang salontafel productfoto op wit

  Henge Big Bang salontafel

  Henge Big Bang salontafel Henge Big Bang is een serie salontafels met een metalen sandcasting frame, mogelijk in drie finishes met een natuurstenen blad. Voor het blad kunt u kiezen uit diverse typen natuursteen uit de Henge Collectie. Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Bistrot S kast Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 4 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Blown Out salontafel product foto Henge Blown Out salontafel product foto

  Henge Blown Out salontafel

  Henge Blown Out salontafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge 07 Cage B Henge 07 Cage B

  Henge Cage-B kast

  Henge Cage B kast Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Diverse maten leverbaar Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Henge Cage-C kast vooraanzicht wit Henge Cage-C kast vooraanzicht wit

  Henge Cage-C kast

  Henge Cage-C kast Henge Cage-C is een semi-tranparante boekenkast samengesteld uit messing en hout, verkrijgbaar in verschillende maten. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in zes formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Henge Reflex Evo Henge Reflex Evo

  Henge Chrystal Evo lamp

  Henge Chrystal Evo Ontwerp: Massimo Castagna Energiezuinige led-hanglamp (energie-efficiëntie-index A) in witte kristalsteen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Henge Compound Light tafellamp product foto op wit Henge Compound Light tafellamp product foto op wit

  Henge Compound Light tafellamp

  Henge Compound Light tafellamp Henge Compound Light is een tafellamp met een kemerkend dorp in het midden dat wordt uitgelicht. De lamp is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Henge Dogma Cabinet op wit productfoto natuursteen Henge Dogma Cabinet op wit productfoto natuursteen

  Henge Dogma cabinet

  Henge Dogma cabinet Henge Dogma is een wandkast met een vrijhangend blad. Het ontwerp is gemaakt van hout dat afgewerkt wordt met natuursteen, met een blad van zandgegoten metaal of natuursteen. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in vier formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 87 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test