• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (87)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 87 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Henge Stealth tafel Henge Stealth tafel

  Henge Stealth Table

  Henge Stealth tafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Verkrijgbaar in 4 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Wall Clips Henge Wall Clips

  Henge Wall Clips

  Henge Wall Clips Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Verkrijgbaar in 4 maten Leverbaar in verschillende finishes Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Starlight Henge Starlight

  Henge Starlight hanglamp

  Henge Starlight hanglamp Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Verkrijgbaar in 2 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Light Ring Horizontal Polygonal Light Ring Horizontal Polygonal

  Light Ring Horizontal Polygonal

  Henge Starlight hanglamp Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 11 ringmaten en diverse finishes CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Light Ring Horizontal Henge Light Ring Horizontal

  Light Ring Horizontal

  Henge Light Ring Horizontal Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Verkrijgbaar in 9 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Ex-Tra stoel Henge Ex-Tra stoel

  Henge EX-Tra Chair

  Henge EX-Tra stoel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Bekleding: leder Zithoogte: 45cm Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge SR tafel Henge SR tafel

  Henge SR salontafel

  Henge HR salontafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Leverbaar in verschillende exclusieve afwerkingen Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Be Mine Henge Be Mine

  Henge Be Mine bijzettafel

  Henge Be Mine tafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Leverbaar in 4 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Primitive Table Henge Primitive Table

  Henge Primitive Table

  Henge Primitive Table Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Leverbaar in 4 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Poke Table product Henge Poke Table product

  Henge Poke Table

  Henge Poke Table Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge 07 Cage B Henge 07 Cage B

  Henge Cage-B kast

  Henge Cage B kast Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Diverse maten leverbaar Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Henge Bistrot S kast Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 4 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Henge Slim Side dressoir product Henge Slim Side dressoir product

  Henge Slim Side dressoir

  Henge Slim Side dressoir Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 2 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Henge Noctis Vanity Henge Noctis Vanity

  Henge Noctis Vanity

  Henge Noctis Vanity Ontwerp: Massimo Castagna Uniek ontwerp CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Henge Lailand Sofa Henge Lailand Sofa

  Henge Lailand Sofa

  Henge Lailand Sofa Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in zowel stof als leder Poten in diverse afwerkingen mogelijk CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 87 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test