• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (3)
 3. accessoires (2)
 4. bijzettafels (9)
 5. eetkamerstoelen (10)
 6. eettafels (16)
 7. fauteuils (2)
 8. hanglampen (1)
 9. kasten (27)
 10. salontafels (3)
Merken
 1. Porro (75)
Designer
 1. Piero Lissoni (2)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Porro 3table Porro 3table

  Porro 3Table

  Porro 3Table Ontwerp: Front (2013) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Porro Acquario kast Porro Acquario kast

  Porro Acquario

  Porro Acquario Ontwerp: Piero Lissoni (2014) Afmetingen: 185 x 80 x 60 Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Porro Air Porro Air

  Porro Air

  Porro Air kast Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Deze kast kent vele mogelijkheden en kan volledig op maat worden gemaakt. Vraag meer informatie aan voor alle details over de Porro Air in uw ruimte. 
 4. porro balancing boxes 1 porro balancing boxes 1

  Porro balancing boxes

  Porro Balancing Boxes Ontwerp: Front CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Porro Battente Porro Battente

  Porro Battente

  Porro Battente Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 6. Porro Beam Glass vrijstaand

  Porro Beam Glass

  Porro Beam Glass Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is helaas uit de collectie
 7. Porro Boiserie kast Porro Boiserie kast

  Porro Boiserie

  Porro Boiserie kast Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 8. Porro Boutique Mast System product Porro Boutique Mast System product

  Porro Boutique Mast System

  Porro Boutique Mast System Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 9. Porro Boxes Porro Boxes

  Porro Boxes

  Porro Boxes kast Ontwerp: Piero Lissoni (2007) Leverbaar in verschillende maten Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 10. Porro Collector Porro Collector

  Porro Collector bureau

  Porro Collector bureau Ontwerp: Gamfratesi (2016) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Porro Conch Porro Conch

  Porro Conch stoel

  Porro Conch stoel Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Porro Cubovo bijzettafel Porro Cubovo bijzettafel

  Porro Cubovo bijzettafel

  Porro Cubovo bijzettafel Ontwerp: Bruno Munari (2008) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Porro Curry product Porro Curry product

  Porro Curry bank

  Porro Curry bank Ontwerp: Piero Lissoni (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Porro Draped chair Porro Draped chair

  Porro Draped stoel

  Porro Draped stoel Ontwerp: Front (2016) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Porro Dressing Room Porro Dressing Room

  Porro Dressing Room

  Porro Storage Open Modules Ontwerp: Piero Lissoni  Volledig op maat te maken Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Porro

De exclusieve totaalconcepten van Porro zijn zeer divers maar allen innovatief in vorm, materiaalgebruik en idee. Topontwerpers zoals o.a. Piero Lissoni, Jean Marie Masaud en Christophe Pillet tekenen voor messcherp design, retro-futuristische concepten en creatieve interieuroplossingen. Essentiële vormgeving waarbij iedere belijning vanuit een basis ontstaat en doorontwikkeld is tot interessante objecten. Porro is werelds en neutraal tegelijk en past in uiteenlopende culturen. De hier aangegeven modellen zijn bij Van der Donk Interieur in Gorinchem te zien.

Porro door Van der Donk

Vanaf medio 2016 vindt u bij Van der Donk interieur een zeer ruime collectie Porro design meubelen, omdat wij ons dan officieel Porro Concept Store mogen noemen. Dit Italiaanse design merk staat vooral bekend om de grootse kastsystemen die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Door de combinatie van glazen deuren en hout geven Porro kasten een waanzinnig mooi effect in uw slaapkamer. Een pronkstuk uit de Porro kasten collectie is ongetwijfeld de Porro Iron kast voor in de slaapkamer of de Porro Load-it kast voor in de huiskamer. 

Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het intekenen van een van de uitgebreide Porro kastsystemen, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

test