• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (3)
 3. accessoires (2)
 4. bijzettafels (9)
 5. eetkamerstoelen (10)
 6. eettafels (16)
 7. fauteuils (2)
 8. hanglampen (1)
 9. kasten (27)
 10. salontafels (3)
Merken
 1. Porro (75)
Designer
 1. Piero Lissoni (2)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Porro Load-it design Porro Load-it design

  Porro Load-it design kast

  Porro Load-it wandsysteem Ontwerp: Wolfgang Tolk CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies! Dit systeem biedt eindeloze mogelijkheden
 2. Porro Modern Product Porro Modern Product

  Porro Modern design kast

  Porro Modern design kast Ontwerp: Piero Lissoni Uitgebreid kastsysteem volledig op maat en naar wens samen te stellen CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Porro Ex-libris Vitrine kasten Porro Ex-libris Vitrine kasten

  Porro Ex-Libris design kast

  Porro Ex-Libris kast Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Porro Ram tafel Porro Ram tafel

  Porro Ram tafel

  Porro Ram  Dit model is helaas uit de collectie Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is uit de collectie en helaas niet meer leverbaar
 5. Porro Ferro tafel Porro Ferro tafel

  Porro Ferro

  Porro Ferro Gebogen staal. Meerdere afmetingen verkrijgbaar. Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 6. Porro Air Porro Air

  Porro Air

  Porro Air kast Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Deze kast kent vele mogelijkheden en kan volledig op maat worden gemaakt. Vraag meer informatie aan voor alle details over de Porro Air in uw ruimte. 
 7. Porro Battente Porro Battente

  Porro Battente

  Porro Battente Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 8. Porro Boiserie kast Porro Boiserie kast

  Porro Boiserie

  Porro Boiserie kast Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 9. Porro Sliding product foto Porro Sliding product foto

  Porro Sliding kast

  Porro Sliding kast Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Porro Conch Porro Conch

  Porro Conch stoel

  Porro Conch stoel Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Porro Garda stoel Porro Garda stoel

  Porro Garda

  Porro Garda Ontwerp: Piero Lissoni Naadloos houten frame Leverbaar in stof of leer Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro Officieel Porro Concept Store
 12. Porro ghiaccio Porro ghiaccio

  Porro Ghiaccio fauteuil

  Porro Ghiaccio fauteuil Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Porro H. chair vrijstaand Porro H. chair vrijstaand

  Porro H. Chair

  Porro H. Chair Ontwerp: Christophe Pillet Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 14. Porro Jade fauteuil vrijstaand Porro Jade fauteuil vrijstaand

  Porro Jade fauteuil

  Porro Jade fauteuil Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Porro Lario

  Porro Lario

  Porro Lario Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is uit de collectie en helaas niet meer leverbaar
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Porro

De exclusieve totaalconcepten van Porro zijn zeer divers maar allen innovatief in vorm, materiaalgebruik en idee. Topontwerpers zoals o.a. Piero Lissoni, Jean Marie Masaud en Christophe Pillet tekenen voor messcherp design, retro-futuristische concepten en creatieve interieuroplossingen. Essentiële vormgeving waarbij iedere belijning vanuit een basis ontstaat en doorontwikkeld is tot interessante objecten. Porro is werelds en neutraal tegelijk en past in uiteenlopende culturen. De hier aangegeven modellen zijn bij Van der Donk Interieur in Gorinchem te zien.

Porro door Van der Donk

Vanaf medio 2016 vindt u bij Van der Donk interieur een zeer ruime collectie Porro design meubelen, omdat wij ons dan officieel Porro Concept Store mogen noemen. Dit Italiaanse design merk staat vooral bekend om de grootse kastsystemen die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Door de combinatie van glazen deuren en hout geven Porro kasten een waanzinnig mooi effect in uw slaapkamer. Een pronkstuk uit de Porro kasten collectie is ongetwijfeld de Porro Iron kast voor in de slaapkamer of de Porro Load-it kast voor in de huiskamer. 

Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het intekenen van een van de uitgebreide Porro kastsystemen, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

test