• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. banken (12)
 2. bijzettafels (3)
 3. fauteuils (8)
 4. poefs (1)
 5. salontafels (3)
Merken
 1. Moroso (24)
 2. Baxter (1)
Designer
 1. Patricia Urquiola (2)
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 25 in totaal

 1. Moroso Gentry Moroso Gentry

  Moroso Gentry

  Moroso Gentry bank Showroommodel beschikbaar: van € 16.915,-  voor € 10.150,- Neem contact op om te reserveren. Afmeting: 450 x 105 cm  CBW garantie Leverbaar in stof of leder Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Moroso Little Albert Moroso Little Albert

  Moroso Little Albert

  Moroso Little Albert Ontwerp: Ron Arad Van der Donk interieur is officieel dealer van Moroso CBW garantie Bezoek de Moroso studio!
 3. Moroso Highlands grijs Moroso Highlands grijs

  Moroso Highlands bank

  Moroso Highlands Ontwerp: Patricia Urquiola Van der Donk interieur is officieel dealer van Moroso CBW garantie Verstelbare leuningen
 4. Moroso Take a line for a Walk SALE banner Moroso Take a line for a Walk SALE banner

  Moroso Take a Line for A Walk

  Moroso Take a Line for A Walk ontwerp: Paul Klee CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Moroso 10.000 m2 Luxe wonen & Design
 5. Moroso Belt Moroso Belt

  Moroso Belt bank

  Moroso Belt bank Ontwerp: Patricia Urquiola (2016). Van der Donk interieur is officieel dealer van Moroso. Alleen leverbaar in stof, gecombineerd met lederen 'riemen'. CBW garantie
 6. Moroso Bold Moroso Bold

  Moroso Bold bank

  Moroso Bold design bank Ontwerp: Patricia Urquiola (2015) Van der Donk interieur is officieel dealer van Moroso Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Moroso Lowland Moroso Lowland

  Moroso Lowland bank

  Moroso Lowland Ontwerper: Patricia Urquiola Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Moroso M.a.s.s.a.s. Moroso M.a.s.s.a.s.

  Moroso M.a.s.s.a.s.

  Moroso M.a.s.s.a.s. bank Ontwerp: Patricia Urquiola Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies! Modulair zitsysteem, dit betekent dat er veel verschillende opstellingen mogelijk zijn.
 9. Moroso Bohemian Moroso Bohemian

  Moroso Bohemian bank

  Moroso Bohemian bank Ontwerp: Patricia Urquiola (2008) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Moroso Spring Moroso Spring

  Moroso Spring

  Moroso Spring bank ontwerp: Patricia Urquiola Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Moroso Redondo Moroso Redondo

  Moroso Redondo

  Moroso Redondo ontwerp: Patricia Urquiola CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Moroso Chamfer Moroso Chamfer

  Moroso Chamfer sofa

  Moroso Chamfer Ontwerp: Patricia Urquiola (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Moroso Fjord poef Moroso Fjord poef

  Moroso Fjord poef

  Moroso Fjord poef Ontwerp: Patricia Urquiola (2002) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Moroso Net tafel Moroso Net tafel

  Moroso Net table

  Moroso Net table Ontwerp: Benjamin Hubert (2013) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Moroso Fishbone tafels Moroso Fishbone tafels

  Moroso Fishbone tafel

  Moroso Fishbone serie Ontwerp: Patricia Urquiola (2012) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 25 in totaal

Moroso: The beauty of design

Moroso werkt nauw samen met enkele van de meest getalenteerde ontwerpers ter wereld, samen met deze getalenteerde ontwerpers maakt Morose luxueuze design meubelen in een geheel eigen stijl. Het bedrijf wordt geleid door de tweede generatie van de familie Moroso - Roberto, de CEO en Patrizia, de Art Director - en is een voorbeeld van hoe een klein Italiaans ambachtsbedrijf zich heeft ontwikkeld tot een toonaangevend design merk. Moroso staat altijd open voor nieuwe ideeën, dit blijkt uit de gewaagde ontwerpen waar de collectie werkelijk bol van staat.

Meubelen voor thuis en op uw werk

De design meubelen van Moroso kunnen thuis worden toegepast, maar ook bij u op kantoor. De banken van Moroso zijn comfortabel genoeg voor thuis, maar bieden ook de genoeg uitstraling voor de ontvangstruimte in uw kantoor of de lobby van een luxe hotel. Dankzij de vele internationaal beroemde ontwerpers waarmee Moroso werkt, wordt uw interieur er nooit een van 13 in een dozijn. Slechts een vlugge blik op de lijst met ontwerpers die werken voor Moroso vertelt ons dat onder andere Patricia Urquiola, Philippe Starck en Ron Arad hebben gewerkt voor dit toonaangevende Italiaanse merk. 

Moroso meubelen door Van der Donk interieur

U vindt bij Van der Donk interieur in Gorinchem een van de grootste collecties Moroso design meubelen. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een deskundig interieuradvies dat volledig of deels bestaat uit de eigenzinnige meubelen van Moroso. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of bel ze via 0183-646353, zij helpen u graag.

test