• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bijzettafels (15)
 2. poefs (1)
 3. salontafels (22)
Merken
 1. Knoll International (5)
 2. Moroso (1)
 3. Baxter (10)
 4. Maxalto (5)
 5. Kenneth Cobonpue (1)
 6. Henge (16)
 7. Dami Luxury Interior (4)
 8. Minotti (42)
 9. Flexform (22)
 10. B&B Italia (23)
 11. Rolf Benz (35)
 12. Montis (4)
 13. Vitra (4)
 14. Leolux (7)
 15. DesignonStock.com (4)
 16. Linteloo (9)
 17. Living Divani (15)
 18. MDF Italia (1)
 19. Cassina (11)
 20. Van Beek (3)
 21. KFF (1)
 22. Porro (3)
Designer
 1. Patricia Urquiola (1)
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 23 in totaal

 1. B&B Italia Charles salontafel B&B Italia Charles salontafel

  B&B Italia Charles salontafel

  B&B Italia Charles salontafel De Charles salontafel van B&B Italia is helaas niet meer in collectie. Bekijk hier de volledige collectie van B&B Italia
 2. B&B Italia Mera vrijstaand B&B Italia Mera vrijstaand

  B&B italia Mera

  B&B italia Mera Marmeren tafel Van der Donk is officieel dealer van B&B Italia Vraag naar onze aantrekkelijke offerte!
 3. B&B Italia Surface vrijstaand B&B Italia Surface vrijstaand

  B&B Italia Surface

  Ontwerp: Vincent van Duysen, 2010 Verschillende elementen beschikbaar Gebruik van verscheidene materialen zoals: eikenhout, fineerhout, MDF hout en staal CBW garantie Vraag via de bovenstaande knop naar onze aantrekkelijke offerte! Van der Donk is officieel B&B Italia dealer
 4. B&B Italia Nix trio B&B Italia Nix trio

  B&B Italia Nix

  Ontwerp: Gabrielle en Oscar Buratti, 2009 Verschillend tafelbladen mogelijk Leuk met elkaar te combineren Van der Donk is officieel B&B Italia dealer CBW garantie Vraag naar onze aantrekkelijk offerte!
 5. B&B Italia Area B&B Italia Area

  B&B Italia Area

  B&B Italia Area Ontwerp: Paola Piva Frame afmetingen: 108 x 108 x 35,5  Frame afwerking: glans chroom, zwart glanzend chroom of bronskleurig vernikkeld metaal. Van der Donk interieur is officieel dealer van B&B Italia CBW garantie
 6. B&B Italia Formiche B&B Italia Formiche

  B&B Italia Formiche tafels

  B&B Italia Formiche Ontwerp: Piero Lissoni (2017) CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. B&B Italia Alanda'18

  B&B Italia Alanda'18

  B&B Italia Alanda '18 Ontwerp: Paolo Piva (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. B&B Italia Maru B&B Italia Maru

  B&B Italia Maru salontafel

  B&B Italia Maru salontafel Ontwerp: Nipa Doshi and Jonathan Levien (2016)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. B&B Italia Button tafel B&B Italia Button tafel

  B&B Italia Button tafels

  B&B Italia Button tafels Ontwerp: Edward Barber and Jay Osgerby (2014)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. B&B Italia Hive B&B Italia Hive

  B&B Italia Hive salontafel

  B&B Italia Hive  Ontwerp: Atelier OÏ (2013)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Fat Fat Lady Fat B&B Italia Fat Fat Lady Fat B&B Italia

  B&B Italia Fat Fat Lady Fat

  B&B Italia Fat Fat Lady Fat  Ontwerp: Patricia Urquiola (2004) CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. B&B Italia Mirto product B&B Italia Mirto product

  B&B Italia Mirto indoor salontafel

  B&B Italia Mirto indoor salontafel Ontwerp: Antonio Citterio (2016)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. B&B Italia Michel salontafel B&B Italia Michel salontafel

  B&B Italia Michel salontafel

  B&B Italia Michel salontafel Ontwerp: Antonio Citterio (2012)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. B&B Italia Digitable B&B Italia Digitable

  B&B Italia Digitable bijzettafel

  B&B Italia Digitable bijzettafel Ontwerp: Patricia Urquiola (2005)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. B&B Italia Eileen B&B Italia Eileen

  B&B Italia Eileen bijzettafel

  B&B Italia Eileen bijzettafel Ontwerp: Antonio Citterio (2003)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 23 in totaal

Design salontafels

Afhankelijk van de functie waarvoor een tafel gebruikt wordt, is ook de verscheidenheid in soorten en maten van design salontafels groot. Denk aan het verschil in hoogte en oppervlak tussen een salon- of bijzettafel en een eetkamertafel. Denk aan het formaat, dat ook is afgestemd op de functie. Top designers weten hun vormentaal perfect af te stemmen op de functie en elk design een eigen signatuur te geven. Om een voorbeeld te noemen: de design salontafel ITSKE, het kleine zusje van de design eetkamertafel IDS. Top designer Piet Boon heeft de ITSKE design salontafel ook een kruispoot gegeven, maar het massief eikenhouten tafelblad loopt schuin af.

Wie de voorkeur heeft voor een mooie blend van materialen kiest de Lunar, een design salontafel ontworpen door Roderick Vos voor de bekende Nederlandse meubelfabrikant Designonstock.com. De Lunar heeft een notenhouten of eiken blad dat op stalen pootjes in de ruimte lijkt te zweven. Of de Wave design salontafel, ook ontworpen door Roderick Vos voor Designonstock.com. De Wave is een uiterst praktische design salontafel. De tafel ziet er prachtig uit en is dankzij het verdiepte deel in het bovenblad ook nog eens praktisch.. De aluminium gepolijste poten bieden in combinatie met het gerookte eiken een unieke uitstraling aan deze design salontafel.

Vormentaal design salontafels

Vorm volgt functie, maar bij sommige design salon- en bijzettafels lijkt dit principe door design meubelfabrikanten en hun designers te zijn losgelaten. Ze kiezen uit esthetisch oogpunt voor organische of geometrische vormen die nauwelijks in relatie lijken te staan tot de functie, maar die wel degelijk vervullen. Neem bijvoorbeeld de Leolux Magnolia salontafels met een tafelblad in de vorm van bloemen. Met deze lichte Magnolia design salontafeltjes, ontworpen door designer Arjan Moors voor de Nederlandse top design meubelfabrikant Leolux, is een compleet bloemenveld samen te stellen. De Leolux Magnolia bijzettafeltjes zijn leverbaar in twee hoogten, zodat ze handig over elkaar heen schuiven. Of de Leolux Gozo bijzettafel, ontworpen door Kai Stania. De Gozo is een mooi voorbeeld van Oosterse, organische vormgeving: vloeiend, golvend en zacht. De Gozo is in drie verschillende hoogten en met twee verschillende diameters leverbaar en de bekleding is aan te passen aan het interieur.

Geometrische ontwerpen hebben ook een grote aantrekkingskracht en horen als van nature bij een strak vormgegeven interieur met design meubels. Om wat voorbeelden te noemen: de Leolux Liliom salontafel is in een driehoekig en vierkant model leverbaar, in twee verschillende hoogten. De bladvormige tafelbladen van Norbert Beck’s ontwerp Liliom zijn leverbaar in massief hout, maar ook in gelakte of leren uitvoering om perfect aan te sluiten bij uw zitmeubelen. De Leolux Piombo salontafel, ontworpen door Wieneke van Gemeren, is veelhoekig. De Leolux Piombo is leverbaar als 6-hoekige of 7-hoekige salontafel. Deze design salontafeltjes zijn tegen elkaar aan te schuiven, waardoor steeds andere vormen ontstaan.

test