• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (21)
 3. accessoires (1)
 4. bedden (1)
 5. bijzettafels (8)
 6. eetkamerstoelen (7)
 7. eettafels (10)
 8. fauteuils (12)
 9. hanglampen (2)
 10. kasten (6)
 11. poefs (2)
 12. salontafels (8)
Merken
 1. Baxter (21)
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

 1. Baxter Bardot bank Baxter Bardot bank

  Baxter Bardot bank

  Baxter Bardot sofa Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Draga & Aurel CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Baxter Diana Chester

  Baxter Diana Chester bank

  Baxter Diana Chester Ontwerp: Baxter CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Baxter Alfred bank Baxter Alfred bank

  Baxter Alfred bank

  Baxter Alfred bank Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Marco Milisich (1997) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Baxter Casablanca bank Baxter Casablanca bank

  Baxter Casablanca bank

  Baxter Casablaca bank Ontwerp: Paola Navone (2014) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Baxter Damasco bank Baxter Damasco bank

  Baxter Damasco bank

  Baxter Damasco bank Ontwerp: Paola Navone (2010) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Baxter Housse XXL bank Baxter Housse XXL bank

  Baxter Housse XXL bank

  Baxter Housse XXL bank Ontwerp: Paola Navone (2008) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Baxter Taipei bank Baxter Taipei bank

  Baxter Taipei bank

  Baxter Taipei bank Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Paola Navone (2017) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Baxter Miamiroll bank Baxter Miamiroll bank

  Baxter Miami Roll bank

  Baxter Miami Roll bank Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Paola Navone (2016) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Baxter Janette Baxter Janette

  Baxter Janette bank

  Baxter Janette bank Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Roberto Lanzzeroni (2015) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Baxter Leon bank Baxter Leon bank

  Baxter Leon bank

  Baxter Leon bank Ontwerp: Draga & Aurel (2019)  Verkrijgbaar in vele exclusieve leder soorten uit de Baxter collectie CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Baxter Piaf bank product foto Baxter Piaf bank product foto

  Baxter Piaf bank

  Baxter Piaf bank Baxter Piaf is een zitsysteem met vele modulaire elementen en ronde contouren, opvallend aan de Piaf is de lage rugleuning. Ontwerp: Baxter P (2019)  Leverbaar in vele orginele elementen met en zonder rondingen CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Baxter Clara product foto Baxter Clara product foto

  Baxter Clara sofa

  Baxter Clara sofa Baxter Clara is een modulaire bank met zachte, ronde vormen naar ontwerp van Christophe Delcourt. Dit model is leverbaar in de exclusieve, zachte ledersoorten van Baxter. Ontwerp: Christophe Delcourt (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Baxter Adel bank product foto leder blauw Baxter Adel bank product foto leder blauw

  Baxter Adel bank

  Baxter Adel bank Baxter Adel is een uniek minimalistisch ontwerp met ronde vormen. Het model is als bank en poef leverbaar in de exclusieve Baxter ledersoorten. Ontwerp: Baxter P. (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Baxter Dharma bank Baxter Dharma bank

  Baxter Dharma bank

  Baxter Dharma bank
 15. Baxter Himba Baxter Himba

  Baxter Himba serie

  Baxter Himba serie
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

Baxter meubelen

Het verhaal van Baxter is een bijzonder verhaal dat gaat over familie. Oprichters van het bedrijf zijn Luigi en Paolo Bestetti, een bekende naam uit de meubelindustrie. Luigi was namelijk ook oprichter van het wereldberoemde merk Living Divani. 

De nadruk bij de excentrieke meubelen van Baxter ligt zonder meer op het gebruik van bijzondere materialen zoals bij voorbeeld het hoogwaardige leder waarvoor de collectie van Baxter over de hele wereld beroemd is. 

Baxter door Van der Donk interieur 

Van der Donk interieur investeert in het merk Baxter door een van de grootste en meest complete presentaties van Nederland te brengen. Alle adviseurs bij Van der Donk zijn in Italië geschoold door Baxter en weten als geen ander hoe de bijzondere objecten maximaal tot hun recht komen.  

test