• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (9)
 

 

9 artikel(en)

 1. Henge Lailand Sofa Henge Lailand Sofa

  Henge Lailand Sofa

  Henge Lailand Sofa Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in zowel stof als leder Poten in diverse afwerkingen mogelijk CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Downtown sofa Henge Downtown sofa

  Henge Downtown bank

  Henge Downtown Sofa Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in zowel stof als leder CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge RF sofa Henge RF sofa

  Henge RF sofa

  Henge RF sofa Ontwerp: Massimo Castagna Modulair model, leverbaar in vele uitvoeringen Zijkanten ook mogelijk met gevlochten lederen banden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Vertigo sofa Henge Vertigo sofa

  Henge Vertigo sofa

  Henge Vertigo sofa Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 3 verschillende maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Opus bank Henge Opus bank

  Henge Opus sofa

  Henge Opus sofa Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in vele uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Radical sofa Henge Radical sofa

  Henge Radical Sofa

  Henge Radical sofa Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 3 uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge S-Perla sofa Henge S-Perla sofa

  Henge S-Perla sofa

  Henge Radical sofa Ontwerp: Silvia Prevedello  Leverbaar in stof en leder Modulair model, naar wens samen te stellen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Human Henge Human

  Henge Human sofa

  Henge Human sofa Ontwerp: Massimo Castagna Modulair model, geheel naar wens samen te stellen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Gattopardo bank

  Henge Gattopardo bank

  Henge Gattopardo bank
 

 

9 artikel(en)

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test