• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
 

 

6 artikel(en)

 1. Baxter Libelle product foto Baxter Libelle product foto

  Baxter Libelle

  Baxter Libelle Ontwerper: Pietro Russo Van der Donk inteireur is officieel dealer van Baxter CBW garantie
 2. Baxter Selene Baxter Selene

  Baxter Selene Dressoir

  Baxter Selene dressoir Ontwerp: Hagit Pincovici (2018) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Baxter wandplank product foto Baxter wandplank product foto

  Baxter Hugo kast

  Baxter Hugo kast Baxter Hugo is een modulaire wandboekenkast gemaakt van van antracietgrijs beton Ontwerp: Draga & Aurel (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Baxter Altea wandmeubel vrijstaand Baxter Altea wandmeubel vrijstaand

  Baxter Altea wandmeubel

  Baxter Altea wandmeubel Baxter Altea is een elegant wandmeubel ontworpen door Draga & Aurel voor Baxter. De hangende plank is uitgerust met lades aan de voorkant en een klepdeur.  Ontwerp: Draga & Aurel (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Baxter Joni Libreria kast Baxter Joni Libreria kast

  Baxter Joni Libreria kast

  Baxter Joni Libreria kast
 6. Baxter Joni Mobile Basso dressoir Baxter Joni Mobile Basso dressoir

  Baxter Joni Mobile Basso dressoir

  Baxter Joni Mobile Basso dressoir
 

 

6 artikel(en)

Design kasten | Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een groot aanbod van veel verschillende design merken, veel van deze merken bieden de meest bijzondere en exclusieve design kasten aan. Denkt u bijvoorbeeld aan Minimalistisch  Porro, Glamoreus Minotti, MDF Italia, Cappellini, MisuraEmme, Mondiaal  Poliform en niet te vergeten de kasten met schnitt van Kettnaker. Dit zijn stuk voor stuk merken die top design leveren en vaak zijn de kasten het hoogtepunt uit de collectie die een interieur ook zijn functionaliteit geven.

Design kasten by Porro

Een van de meest beroemde merken op het gebied van design kasten is Porro. De ontwerpen voor design kasten van dit merk worden gemaakt door topdesigners als Piero Lissoni, Jean Marie Massaud en Christophe Pillet. Design kasten van dit merk zijn gegarandeerd  een ‘eye catcher’ in uw interieur. 

Cappellini design kasten

De Cap Basic design kasten van Cappellini zijn inmiddels een begrip, ze zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren en verschillende composities. Cappellini geeft uw interieur een internationaal karakter, in de ontwerpen is te zien dat het merk samenwerkt met designers uit verschillende culturen waardoor deze kasten een eclectisch beeld geven.

Design kasten by Van der Donk

Het aantal mogelijkheden is bij dit soort meubelen enorm. Voor een deskundig en volledig advies verwelkomen wij u graag in onze showroom in Gorinchem. Graag vertalen onze kast specialisten uw wensen in een op maat ontwerp, waar functionaliteit en uitstraling samen komen.

test