• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

B&B ITALIA

<h1>B&B Italia: tijdloos modern design meubilair</h1> <p><span><span>Welkom in de exclusieve leefwereld van B&B Italia. Ervaar de luxe van de </span><a href="/piccola" title="Piccola">Piccola Papilio</a><span> (2010) of de Grande Papilio (2009). Strak, maar gracieus vormgegeven design fauteuils van het topdesignmerk B&B Italia. Ontworpen door de meermalen bekroonde Japanner Naoto Fukasawa.</span></span></p>
Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (37)
 3. accessoires (3)
 4. barkrukken (1)
 5. bedden (7)
 6. bijzettafels (21)
 7. chaise longues (4)
 8. eetkamerstoelen (20)
 9. eettafels (16)
 10. fauteuils (28)
 11. kasten (12)
 12. love seats (3)
 13. poefs (5)
 14. salontafels (22)
 15. buitenmeubelen (39)
Merken
 1. B&B Italia (21)
Designer
 1. Antonio Citterio (1)
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

 1. B&B Italia Nix trio B&B Italia Nix trio

  B&B Italia Nix

  Ontwerp: Gabrielle en Oscar Buratti, 2009 Verschillend tafelbladen mogelijk Leuk met elkaar te combineren Van der Donk is officieel B&B Italia dealer CBW garantie Vraag naar onze aantrekkelijk offerte!
 2. B&B Italia Alanda'18

  B&B Italia Alanda'18

  B&B Italia Alanda '18 Ontwerp: Paolo Piva (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. B&B Italia Colosseo

  B&B Italia Colosseo bijzettafel

  B&B Italia Colosseo bijzettafel Ontwerp: Naoto Fukasawa (2018)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. B&B Italia Button tafel B&B Italia Button tafel

  B&B Italia Button tafels

  B&B Italia Button tafels Ontwerp: Edward Barber and Jay Osgerby (2014)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. B&B Italia Hive B&B Italia Hive

  B&B Italia Hive salontafel

  B&B Italia Hive  Ontwerp: Atelier OÏ (2013)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. B&B Italia Tobi-Ishi salontafel B&B Italia Tobi-Ishi salontafel

  B&B Italia Tobi-Ishi salontafel

  B&B Italia Tobi-Ishi Ontwerp: Edward Barber & Jay Osgerby (2014)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Fat Fat Lady Fat B&B Italia Fat Fat Lady Fat B&B Italia

  B&B Italia Fat Fat Lady Fat

  B&B Italia Fat Fat Lady Fat  Ontwerp: Patricia Urquiola (2004) CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. B&B Italia Frank B&B Italia Frank

  B&B Italia Frank bijzettafel

  B&B Italia Frank bijzettafel Ontwerp: Antonio Citterio (2012)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. B&B Italia Awa bijzettafel sfeer B&B Italia Awa bijzettafel sfeer

  B&B Italia Awa bijzettafel

  B&B Italia Awa bijzettafel Ontwerp: Naoto Fukasawa CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. B&B Italia Mirto product B&B Italia Mirto product

  B&B Italia Mirto indoor salontafel

  B&B Italia Mirto indoor salontafel Ontwerp: Antonio Citterio (2016)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. B&B Italia Michel salontafel B&B Italia Michel salontafel

  B&B Italia Michel salontafel

  B&B Italia Michel salontafel Ontwerp: Antonio Citterio (2012)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. B&B Italia Digitable B&B Italia Digitable

  B&B Italia Digitable bijzettafel

  B&B Italia Digitable bijzettafel Ontwerp: Patricia Urquiola (2005)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. B&B Italia Eileen B&B Italia Eileen

  B&B Italia Eileen bijzettafel

  B&B Italia Eileen bijzettafel Ontwerp: Antonio Citterio (2003)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. B&B Italia Lenz B&B Italia Lenz

  B&B Italia Lens bijzettafel

  B&B Italia Lens bijzettafel Ontwerp: Patricia Urquiola (2003)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. B&B Italia Charles salontafel B&B Italia Charles salontafel

  B&B Italia Charles salontafel

  B&B Italia Charles salontafel De Charles salontafel van B&B Italia is helaas niet meer in collectie. Bekijk hier de volledige collectie van B&B Italia
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 21 in totaal

Het verhaal van B&B Italia

Voel de antropomorfe schoonheid van de B&B Italia UP5-UP6, een ontwerp van Geatano Pesce uit 2000. De UP1, het ‘prototype’ van de huidige B&B Italia UP-serie, werd in 1969 uitgebracht. Als producent van exclusieve design meubelen heeft B&B Italia de afgelopen halve eeuw een onmiskenbaar stempel gedrukt op de design trends in het indoor en outdoor interieur.

Kwaliteit, creativiteit in combinatie met onderzoek staan centraal in de filosofie van B&B Italia, prominent ambassadeur van Italiaans design. Het R&D Centre van B&B Italia werkt nauw samen met internationaal bekende topdesigners, waaronder Mario Bellini, Antonio Citterio, Jean Marie Massaud, Gaetano Pesce, Studio Kairos, Atelier O1, Patricia Urquiola en Naoto Fukasawa.

B&B Italia: een bijzonder familie bedrijf

B&B Italia is een bijzonder design merk dat tijdens de jaren ’60 werd opgericht door de Busnelli familie. Later is het eigendom van dit merk gedeeltelijk overgegaan naar investeerders, maar sinds 2011 is de Busnelli familie weer voor 100% eigenaar van B&B Italia. Daarmee is B&B dus weer een volbloed familiebedrijf en biedt het ook weer de fantastische service dat bij een familiebedrijf hoort.

Ondanks dat B&B Italia een oud en redelijk traditioneel familiebedrijf is, blijft het bedrijf vooruitstrevend. De Italiaanse firma staat erom bekend dat het 3% van haar totale omzet herinvesteert in de R&D processen van het bedrijf. Hierdoor blijven ze voorop lopen in de meubelindustrie en is het voor de concurrentie moeilijk om bij te blijven. Mede dankzij deze investeringen wist B&B Italia in 2010 een vooruitstrevend opvul schuim te ontwikkelen dat zorgt voor een super comfortabele zit in alle B&B Italia design meubelen.

Design staat voorop en de roots van B&B liggen zeker in Italië, maar dat betekent niet dat de Italianen blind zijn voor design talent uit het buitenland. Dat blijkt het uit het feit dat het oer-Hollandse design merk Moooi van design beroemdheid Marcel Wanders voor 25% in handen is van B&B Italia.

De Husk-collectie door B&B Italia

Kenmerkend design door top ontwerper Patricia Urquiola. Met de Husk collectie liet deze ontwerpster jaren geleden een schok door de designwereld gaan. Waar consumenten in eerste instantie moesten wennen aan het uitgesproken design behoren de producten vandaag de dag tot de best sellers uit de collectie. Met name de eetkamerstoel Husk is een graag gezien ontwerp in menig design interieur. Benieuwd naar de Husk collectie van B&B Italia ? Kom langs in Gorinchem en laat u adviseren. 

B&B Italia by Van der Donk interieur

Van der Donk Interieur laat u graag kennismaken met de design meubelen van B&B Italia, een van de top 15 design merken van Van der Donk. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of bezoek ons in het Open Huis Designcenter in Gorinchem en laat u door onze binnenhuisarchitecten en interieuradviseurs deskundig adviseren.

test