• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (3)
 3. accessoires (2)
 4. bijzettafels (9)
 5. eetkamerstoelen (10)
 6. eettafels (16)
 7. fauteuils (2)
 8. hanglampen (1)
 9. kasten (27)
 10. salontafels (3)
Merken
 1. Porro (9)
 

 

9 artikel(en)

 1. Porro Showcase tafel

  Porro Showcase tafel

  Porro Showcase tafel Ontwerp uit 2011 Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is uit de collectie en helaas niet meer leverbaar
 2. Porro Shahan bijzettafel Porro Shahan bijzettafel

  Porro Shahan

  Porro Shahan bijzettafel Ontwerp: Christophe Pillet (2010) CBW garantie, diameter 70 cm, hoogte 36cm Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Porro 3table Porro 3table

  Porro 3Table

  Porro 3Table Ontwerp: Front (2013) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Porro Cubovo bijzettafel Porro Cubovo bijzettafel

  Porro Cubovo bijzettafel

  Porro Cubovo bijzettafel Ontwerp: Bruno Munari (2008) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Porro Groove Porro Groove

  Porro Groove

  Porro Groove Ontwerp: Piero Lissoni (2007) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Porro Mirror Table vrijstaand Porro Mirror Table vrijstaand

  Porro Mirror Table

  Porro Mirror Table Ontwerp: Front (2010) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Porro Modern Light Porro Modern Light

  Porro Modern Light

  Porro Modern Light Ontwerp: Piero Lissoni (2010) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. porro balancing boxes 1 porro balancing boxes 1

  Porro balancing boxes

  Porro Balancing Boxes Ontwerp: Front CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Porro Palladio Porro Palladio

  Porro Palladio salontafel

  Porro Palladio tafels Ontwerp: Gamfratesi CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

9 artikel(en)

Porro

De exclusieve totaalconcepten van Porro zijn zeer divers maar allen innovatief in vorm, materiaalgebruik en idee. Topontwerpers zoals o.a. Piero Lissoni, Jean Marie Masaud en Christophe Pillet tekenen voor messcherp design, retro-futuristische concepten en creatieve interieuroplossingen. Essentiële vormgeving waarbij iedere belijning vanuit een basis ontstaat en doorontwikkeld is tot interessante objecten. Porro is werelds en neutraal tegelijk en past in uiteenlopende culturen. De hier aangegeven modellen zijn bij Van der Donk Interieur in Gorinchem te zien.

Porro door Van der Donk

Vanaf medio 2016 vindt u bij Van der Donk interieur een zeer ruime collectie Porro design meubelen, omdat wij ons dan officieel Porro Concept Store mogen noemen. Dit Italiaanse design merk staat vooral bekend om de grootse kastsystemen die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Door de combinatie van glazen deuren en hout geven Porro kasten een waanzinnig mooi effect in uw slaapkamer. Een pronkstuk uit de Porro kasten collectie is ongetwijfeld de Porro Iron kast voor in de slaapkamer of de Porro Load-it kast voor in de huiskamer. 

Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het intekenen van een van de uitgebreide Porro kastsystemen, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

test