• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. hanglampen (7)
 2. tafellampen (1)
 3. vloerlampen (1)
Merken
 1. Brand van Egmond (7)
 

 

7 artikel(en)

 1. Brand van Egmond Flower Power kroonluchter zwart uitvoering Brand van Egmond Flower Power kroonluchter zwart uitvoering

  Flower Power

  Flower Power: Gehele serie bevat plafondlampen, kroonluchters, wandlampen en specials. Afwerking in zwart, wit of nikkel. Diverse afmetingen mogelijk. Handgemaakt , unieke lampen.
 2. Brand van Egmond Delphinium Brand van Egmond Delphinium

  Brand van Egmond Delphinium

  Brand van Egmond Delphinium Unieke met de hand gemaakte lampen. Materiaal staal Afwerking nikkel. Ontworpen in 1998 door William Brand en Annet van Egmond
 3. Brand van Egmond Kelp

  Brand van Egmond Kelp

  Brand van Egmond Kelp Ontwerp William Brand Afwerking koper. Ook mogelijk om er een cluster van te maken voor bijvoorbeeld in een vide( foto 2) De Kelp kan ook op maat gemaakt worden, neem voor de mogelijkheden contact met ons op.
 4. Brand van Egmond Floating Candles

  Brand van Egmond Floating Candles

  Brand van Egmond Floating Candles Ontwerp: William Brand, Annet van Egmond Materiaal: roestvrijstaal Diameters: 12 of 4 cm Van der Donk interieur is officieel dealer van Brand van Egmond CBW garantie Professionele montage mogelijk
 5. Brand van Egmond Arthur 1

  Brand van Egmond Arthur

  Brand van Egmond Arthur Ontwerp: William Brand (2014) Gewicht: 42 kg Afmetingen: 160 x 60 x 55 CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Brand van Egmond CBW garantie
 6. Brand van Egmond victoria

  Brand van Egmond Victoria

  Brand van Egmond Victoria
 7. Brand van Egmond zwart

  Brand van Egmond Night Watch

  Brand van Egmond Night Watch Ontwerp: William Brand & Annet van Egmond Materiaal: Roestvrij staal Diameter: 75 cm, 95 cm, 140 cm Gewicht: 16 kg Van der Donk interieur is officieel dealer van Brand van Egmond CBW garantie Bezorging gratis, professionele montage mogelijk!
 

 

7 artikel(en)

 Brand van Egmond

Brand van Egmond staat internationaal bekend als een van de meest bekende Nederlandse ontwerpbureaus op het gebied van design verlichting. De designstudio is in 1993 opgericht door William Brand en Annet van Egmond en heeft sindsdien de wereld veroverd met schitterende series design verlichting en handgemaakte metalen lichtsculpturen in de vorm van design kroonluchters, plafond- en wandlampen, tafel- en vloerlampen. Elke lamp vertelt als het ware een eigen verhaal, elk exemplaar getuigt van puur vakmanschap, technisch vernuft en de rijke fantasie van het Nederlandse designers duo.

De designs van Brand van Egmond

De designs van Brand van Egmond stralen plezier uit en passie. Hun unieke, sensueel sierlijke lichtobjecten spreken zeer tot ieders verbeelding en geven een interieur een geheel eigen sfeer. Soms heeft een roos als inspiratiebron gediend voor een serie, zoals bij de collectie design kroonluchters La Vie en Rose. Kenmerkend voor Brand van Egmond is dat de designers een simpel gegeven als een boeket rozen weten te vertalen in een de fantasie prikkelende lichtsculptuur die een extra dimensie geeft aan een design interieur. Brand van Egmond heeft tijdens de internationale woondesign- en verlichtingsbeurzen in Frankfurt en Milaan haar nieuwste collectie Digital Dreams en uitbreidingen op de collecties Coco en La Vie en Rose gepresenteerd. 

Brand van Egmond by Van der Donk

De design verlichting van Brand van Egmond wordt op bestelling gemaakt, waarbij de designers rekening houden met al uw wensen. U kunt kiezen uit de rijke scala verlichtingsarmaturen van de vaste collectie, maar de design verlichting of een specifieke lamp kan ook geheel op maat voor uw interieur worden samengesteld. Bekende design lampen en series waar u uit kunt kiezen, zijn de design kroonluchters Flower Power, La Vie en Rose, Delphinium, Hollywood en Love You Love You Not. De meeste van deze lichtsculpturen zijn ook in de vorm van tafel-, vloer- en wandverlichting leverbaar.

test