• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. chaise longues (1)
 2. fauteuils (1)
 3. kasten (1)
Merken
 1. Cappellini (3)
 

 

3 artikel(en)

 1. Cappellini Bird Cappellini Bird

  Cappellini Bird

  Cappellini Bird Schommel chaise lonque. Verwijderbare hoes.
 2. cappellini cap basic

  Cappellini Cap Basic

  Cappellini CAP Basic In 7 kleuren leverbaar. Vastgestelde composities.
 3. Cappellini Lotus fauteuil

  Cappellini Lotus fauteuil

  Cappellini Lotus  
 

 

3 artikel(en)

Cappellini meubelen

Cappellini is een relatief onbekende Italiaanse fabrikant van design meubelen. Alhoewel, onbekend... Onder design kenners is het merk natuurlijk zeer bekend en spreekt het tot de verbeelding. Het is dan ook opvallend dat Cappellini in Nederland nog maar door zo'n kleine groep gekend is. Tijd om dat te veranderen! Enrico Cappellini begint vlak na de oorlog, in 1946 met het produceren van meubelen. Uitgangs punten van zijn ontwerpen zijn eenvoud en (voor die tijd) bijzondere materialen. Enrico vindt het belangrijk dat mensen hun eigen interpretatie kunnen geven aan zijn designs en laat daarom veel aan de verbeelding van zijn bewonderaars over. 

Cappellini in het Heden

Inmiddels heeft Cappellini zich weten te ontwikkelen tot een van de meest moderne merken in de design industrie en hebben al vele beroemde ontwerpers mogen werken voor dit bijzondere merk. Shiro Kuramata, Jasper Morrison, Ronan en Erwan Bouroullec, Piero Lissoni en Marcel Wanders zijn stuk voor stuk gevierde designers die modellen hebben ontworpen voor het eigenzinnige, Italiaanse merk Cappellini.

Cappellini by Van der Donk

Van der Donk interieur is al sinds lange tijd officieel Cappellini dealer, dit betekent voor u jarenlang zorgeloos wonen indien u meubelen via ons bestelt. Uiteraard vindt u bij ons in de showroom een ruime collectie Cappellini meubelen en ook de online collectie zullen we de komende tijd gaan uitbreiden. Als u vragen heeft of een offerte wil voor een van de producten van dit merk kunt u contact met een van onze interieuradviseurs opnemen. 

test