• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. banken (4)
 2. chaise longues (1)
Merken
 1. Molinari (1)
Prijs
€ 0 € 2795 € 0 to € 2795
 

 

1 artikel(en)

 1. Molinari Sinfonia Molinari Sinfonia

  Molinari Sinfonia bank

  Molinari Sinfonia bank Dit model is helaas niet meer leverbaar Leverbaar met een armbreedte van 15cm of 25cm Van der Donk interieur is officieel dealer van Molinari 
 

 

1 artikel(en)

Molinari                    

 Tijdloze vormgeving met alle aandacht voor uw zitcomfort. Duurzaam geproduceerde leersoorten, zoals het uiterst duurzame, plantaardig gelooide Nobilis leer. Daarnaast keuze uit een prachtige collectie stoffen. ‘Sempre la qualita’ is de lijfspreuk van design meubelfabrikant Molinari, gevestigd in het Italiaanse Tione di Trento. Altijd kwaliteit leveren staat centraal bij het ontwerpen en de productie van Molinari’s handgemaakte design meubelen.

Molinari: producten

Molinari produceert design zit- en hoekbanken en bijpassende design fauteuils in meubelprogramma’s die eindeloze zit- en loungemogelijkheden bieden. Molinari’s drie voornaamste design meubelprogramma’s zijn Systema, Coccinelle en Sinfonia. De eerste twee zijn ontworpen door de toonaangevende meubeldesigner Fabio Sonzogni en Sinfonia in eigen huis, door MolinariLab. Naast andere bekende meubeldesigners is ook de Nederlandse meubelontwerper Teun van Zanten al 30 jaar verbonden aan Molinari,.

Molinari’s topmodellen zijn ondergebracht in de Selezione Prestige. Deze topselectie omvat een indrukwekkende collectie design zit-, hoek- en loungebanken, fauteuils alsook de strak vormgegeven eetkamertafel One Zone.

Molinari by Van der Donk

Van der Donk Interieur laat u graag kennismaken met de meubelprogramma’s van Molinari, een van de top 15 design merken van Van der Donk. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of bezoek ons in het Open Huis Designcenter in Gorinchem en laat u door onze binnenhuisarchitecten en interieuradviseurs deskundig adviseren. 

test