• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (21)
 3. accessoires (1)
 4. bedden (1)
 5. bijzettafels (8)
 6. eetkamerstoelen (7)
 7. eettafels (10)
 8. fauteuils (12)
 9. hanglampen (2)
 10. kasten (6)
 11. poefs (2)
 12. salontafels (8)
Merken
 1. Baxter (75)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Baxter Barret fauteuil product foto Baxter Barret fauteuil product foto

  Baxter Barret armchair

  Baxter Barret fauteuil De Baxter Barret is een fauteuil geïnspireerd op de vormen uit de jaren '70 met een harde schaal en een zachte comfortabele zit met lederen bekleding. Ontwerp: Draga & Aurel (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Baxter wandplank product foto Baxter wandplank product foto

  Baxter Hugo kast

  Baxter Hugo kast Baxter Hugo is een modulaire wandboekenkast gemaakt van van antracietgrijs beton Ontwerp: Draga & Aurel (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Baxter Ellipse Light Up vrijstaand Baxter Ellipse Light Up vrijstaand

  Baxter Ellipse Light Up

  Baxter Ellipse Light Up Baxter Ellipse Light up is een bureau/kaptafel naar ontwerp van Federico Peri. Het natuurstenen blad met afgeronde hoeken is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en het onderstel is bekleed met exclusief Baxter leder. Kenmerkend voor dit ontwerp is de Satin Brass gecoate rechthoekige vorm, die als poot dient, maar ook als verlichtings element.  Ontwerp: Federico Peri (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een af
 4. Baxter Jupiter tafel Baxter Jupiter tafel

  Baxter Jupiter tafel

  Baxter Jupiter tafel Baxter Jupiter is een eetkamertafel, ontworpen door Studiopepe met onderscheidende strakke, formele lijnen en verkrijgbaar in drie afwerkingen. Ontwerp: StudioPepe (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Baxter ellipse tafel vrijstaand Baxter ellipse tafel vrijstaand

  Baxter Ellipse eettafel

  Baxter Ellipse eettafel Baxter Peri Ontwerp: Federico Peri (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Baxter Pilar bijzettafel Baxter Pilar bijzettafel

  Baxter Pilar bijzettafel

  Baxter Pillar  Baxter Pilar is een serie bijzettafels in zandcement. De tafels zijn verkrijgbaar in zes verschillende afmetingen, welke mooi met elkaar zijn te combineren. Ontwerp: Baxter P (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Baxter Fany tafel product foto Baxter Fany tafel product foto

  Baxter Fany tafel

  Baxter Fany tafel Baxter Fany is een imposante eettafel met kenmerkende vierkante poten. Het blad is uitgevoerd in glas dat met een techniek is bewerkt om een uniek, imperfect oppervlak te krijgen. Ontwerp: Christophe Delcourt (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Baxter Corinne leder productfoto Baxter Corinne leder productfoto

  Baxter Corinne eetkamerstoel

  Baxter Corinne eetkamerstoel Baxter Corinne is een eetkamerfauteuil ontworpen door Roberto Lazzeroni. Corinne is een exclusieve stoel, met gebogen, vrouwelijke lijnen en een wengé gebeitst essen frame.  Ontwerp: Roberto Lazzeroni (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Baxter Milano Armchair productfoto geel leder Baxter Milano Armchair productfoto geel leder

  Baxter Milano Armchair

  Baxter Milano Armchair De Baxter Milano is ontworpen door Paola Navone voor Baxter. De uitnodigende kussens hebben zachte lederen, gecapitonneerde bekleding. Kenmerkend voor de Milano fauteuil is de asymmetrische vorm. Ontwerp: Paola Navone (2020) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Baxter Bruxelles product foto Baxter Bruxelles product foto

  Baxter Bruxelles fauteuil

  Baxter Bruxelles fauteuil Baxter Bruxelles is een fauteuil ontworpen door Paola Navone voor het Italiaanse Baxter. De fauteuil heeft een metalen buisframe bekleed met leder. Bruxelles is verkrijgbaar in zacht exclusief leder, mouton of oranje, witte, blauwe, camelkleurige of groene Mongoolse geitenvacht. Ontwerp: Paola Navone (2015) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Baxter Altea wandmeubel vrijstaand Baxter Altea wandmeubel vrijstaand

  Baxter Altea wandmeubel

  Baxter Altea wandmeubel Baxter Altea is een elegant wandmeubel ontworpen door Draga & Aurel voor Baxter. De hangende plank is uitgerust met lades aan de voorkant en een klepdeur.  Ontwerp: Draga & Aurel (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Baxter Beki poef product foto groen leder Baxter Beki poef product foto groen leder

  Baxter Beki poef

  Baxter Beki poef Baxter Beki is een modulaire, koppelbare poef met een hoekige vorm. Beki is leverbaar in de exclusieve, zachte ledersoorten van Baxter. Ontwerp: Christophe Delcourt (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Baxter Adel bank product foto leder blauw Baxter Adel bank product foto leder blauw

  Baxter Adel bank

  Baxter Adel bank Baxter Adel is een uniek minimalistisch ontwerp met ronde vormen. Het model is als bank en poef leverbaar in de exclusieve Baxter ledersoorten. Ontwerp: Baxter P. (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Baxter Clara product foto Baxter Clara product foto

  Baxter Clara sofa

  Baxter Clara sofa Baxter Clara is een modulaire bank met zachte, ronde vormen naar ontwerp van Christophe Delcourt. Dit model is leverbaar in de exclusieve, zachte ledersoorten van Baxter. Ontwerp: Christophe Delcourt (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Baxter Piaf bank product foto Baxter Piaf bank product foto

  Baxter Piaf bank

  Baxter Piaf bank Baxter Piaf is een zitsysteem met vele modulaire elementen en ronde contouren, opvallend aan de Piaf is de lage rugleuning. Ontwerp: Baxter P (2019)  Leverbaar in vele orginele elementen met en zonder rondingen CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Baxter meubelen

Het verhaal van Baxter is een bijzonder verhaal dat gaat over familie. Oprichters van het bedrijf zijn Luigi en Paolo Bestetti, een bekende naam uit de meubelindustrie. Luigi was namelijk ook oprichter van het wereldberoemde merk Living Divani. 

De nadruk bij de excentrieke meubelen van Baxter ligt zonder meer op het gebruik van bijzondere materialen zoals bij voorbeeld het hoogwaardige leder waarvoor de collectie van Baxter over de hele wereld beroemd is. 

Baxter door Van der Donk interieur 

Van der Donk interieur investeert in het merk Baxter door een van de grootste en meest complete presentaties van Nederland te brengen. Alle adviseurs bij Van der Donk zijn in Italië geschoold door Baxter en weten als geen ander hoe de bijzondere objecten maximaal tot hun recht komen.  

test