• maandaggesloten
  • dinsdag9.30 - 17.30
  • woensdag9.30 - 17.30
  • donderdag9.30 - 17.30
  • vrijdag9.30 - 17.30
  • zaterdag9.30 - 17.00
  • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

 

ONZE MERKEN

Baxter
Henge
Kettnaker
Knoll International
Maxalto
Moroso
Rimadesio
Spectral
Minotti
Flexform
B&B Italia
Rolf Benz
Montis
Vitra
Leolux
DesignonStock.com
Living Divani
Moooi
Cassina
Molinari
Arco
Porro

Uw interieuradvies bij
Van der Donk interieur, ook online of aan huis!

U wilt een stijlvol en tijdloos interieur waarin gebruik wordt gemaakt van de mooiste merken, materialen en ontwerpen? Dan bent u bij Van der Donk interieur aan het juiste adres. Onze interieurarchitecten helpen graag bij het creëren van uw droominterieur. Nadat uw wensen goed in kaart zijn gebracht, is bij Van der Donk alles in huis om uw droominterieur te realiseren. Zo helpen we u met een lichtplan, kleur- en materiaaladvies en 3D visualisaties. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.


Wanneer het uw voorkeur heeft om online of thuis advies te krijgen, geef dit dan aan in de opmerkingen van uw aanvraag.
Maak een afspraak
 

Van der Donk interieur: Design meubels & Interieuradvies

Bezoek onze showroom in Gorinchem.

Een bezoek aan Van der Donk Interieur is vooral inspirerend vanwege het rijke scala aan exclusieve design meubels die per design studio worden gepresenteerd.

 

Interieuradvies.

Of het gaat om een verbouwing, verhuizing of om kleine aanpassingen in uw interieur, voor advies op maat bent u bij Van der Donk Interieur aan het juiste adres.Het designteam schetst letterlijk én figuurlijk de mogelijkheden die aansluiten op uw levensstijl. Lees verder.

 

Het team.

Ons gedreven designteam bestaat uit 8 personen en heeft bij elkaar meer dan 100 jaar ervaring in de interieurbranche.

het open huis designcenter

Het gebouw

Dit door architectenbureau Joost P. Bijl ontworpen gebouw ligt op een steenworpafstand van de A15 en de A27. Karakteristiek voor het pand is de pure, sobere architectuur. Met name de monumentale centrale gang is sfeerbepalend. De speels gebogen wand, de loopbruggen en lichtstraten nodigen uit tot een ontdekkingstocht in een totale woonbeleving.

Totaal concept.

Alles onder één dak, ofwel one stop shopping. Het Open Huis Designcenter biedt een onovertroffen woontotaalconcept. Voor luxueus wonen, binnen en buiten. In de vijftien design studio’s van Van der Donk Interieur en de showrooms van Bang & Olufsen RivierenlandQiid WoontextielVan Hollandse Bodem, Nilson Beds Concept Store, Next Outdoor buitenmeubelen, Technogym Benelux en de Arclinea Concept Store.

 

test