• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. banken (6)
 2. eetkamerstoelen (1)
Merken
 1. Edra (7)
 

 

7 artikel(en)

 1. Edra Standard sofa Edra Standard sofa

  Edra Standard bank

  Edra Standard bank Edra Standard is een modulaire bank met kenmerkende arm- en rugleuningen welke aan elke kant afzonderlijk kunnen worden gebogen en zo maximaal comfort bieden. Ontwerp: Francesco Binfaré CBW garantie Van der Donk is officieel Edra dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Edra On The Rocks Sofa vrijstaand Edra On The Rocks Sofa vrijstaand

  Edra On The Rocks sofa

  Edra On The Rocks sofa Edra On The Rocks is een modulaire bank bestaande uit vier onregelmatig gevormde onafhankelijke elementen. De elementen kunnen langs de verschillende zijden aan elkaar worden geplaatst. Het systeem wordt gecompleteerd door twee flexibele rugleuningen van twee verschillende afmetingen, die naar wens kunnen worden gepositioneerd.  Ontwerp: Francesco Binfaré CBW garantie Van der Donk is officieel Edra dealer Maak een afspraak voor een complee
 3. Edra Vermelha fauteuil rood Edra Vermelha fauteuil rood

  Edra Vermelha fauteuil

  Edra Vermelha fauteuil Edra Vermelha is een iconische fauteuil, tot stand gekomen door 500 meter speciaal koord om een stalen frame te wikkelen. Ontwerp: Fernando e Humberto Campana CBW garantie Van der Donk is officieel Edra dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Edra Grande Soffice product foto Edra Grande Soffice product foto

  Edra Grande Soffice sofa

  Edra Grande Soffice sofa Edra Grand Soffice is een modulaire bank die lineaire en hoekige composities mogelijk maakt in veel verschillende maten en vormen. De tijdloze elegantie en de buitengewone eenvoud van de Grande Soffice doen denken aan het classicisme. CBW garantie Van der Donk is officieel Edra dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Edra Tatlin sofa product foto vrijstaand Edra Tatlin sofa product foto vrijstaand

  Edra Tatlin sofa

  Edra Tatlin sofa Edra Tatlin sofa is een waar Edra icoon, geinspireerd op de Tatlin toren en ontworpen om midden in de ruimte te plaatsen. Ontwerp: Cananzi and Semprini CBW garantie Van der Donk is officieel Edra dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Edra Boa sofa product foto vrijstaand Edra Boa sofa product foto vrijstaand

  Edra Boa sofa

  Edra Boa sofa Edra Boa is een sofa die wordt gekenmerkt door een ongeveer 120 meter lange fluwele ''boa''. Deze is door specialisten gevlochten en geknoopt. Het ontwerp bevat geen frame en doet denken aan een warm, zacht nest. Ontwerp: Fernando e Humberto Campana CBW garantie Van der Donk is officieel Edra dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Edra Blue Velvet Chair

  Edra Blue Velvet stoel

  Edra Blue Velvet stoel
 

 

7 artikel(en)

Edra: excentriek, maar zeer comfortabel design 

Het Italiaanse merk Edra kenmerkt zich door uitgesproken design. Denk bijvoorbeeld aan de Edra Standard bank met flexibele leuningen of de bijzonder ‘On the Rocks’ met een losse rugleuning. Nee, met Edra kiest u niet voor een doorsnee design bank, maar voor een uniek meubel dat uw interieur doet spreken. 

Edra: sinds 1987 

Het merk Edra zoals we dat nu kennen werk in 1987 geboren in de prachtige regio Toscane. De producent Edra kenmerkt zich nu door kwalitatief perfecte producten waarin artistieke traditie en technologisch onderzoek samenkomt. Edra combineert ‘craftmanship’ met zeer hoge kwaliteit materialen.

Van der Donk interieur en Edra

Na enkele jaren van afwezigheid is Edra terug waar het hoort, namelijk in de collectie bij Van der Donk interieur. In showroom worden aan aantal stukken van Edra gepresenteerd, de adviseurs zijn goed getraind en voorzien u graag van advies over uw nieuwe Edra meubel.

 

test