• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. banken (25)
 2. accessoires (1)
 3. barkrukken (2)
 4. bijzettafels (10)
 5. chaise longues (3)
 6. eetkamerstoelen (12)
 7. eettafels (12)
 8. fauteuils (24)
 9. kasten (4)
 10. poefs (1)
 11. salontafels (9)
Merken
 1. Cassina (12)
Designer
 1. Philippe Starck (1)
 

 

12 artikel(en)

 1. Cassina Eve stoel Cassina Eve stoel

  Cassina 184 Eve

  Cassina Eve stoelen Ontwerper: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Cassina CBW garantie
 2. Cassina LC7 Cassina LC7

  Cassina LC7 stoel

  Cassina LC7 stoel Leverbaar in stof en leder. Frame in meedere kleuren verkrijgbaar. De stoel is draaibaar. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Cassina dealer. Vraag via de bovenstaande knop naar onze aantrekkelijke offerte!
 3. Cassina CAB Cassina CAB

  Cassina CAB

  Cassina CAB Ontwerp: Mario Bellini Ook leverbaar met armleuning Van der Donk interieur is officieel dealer van Cassina CBW garantie
 4. Cassina Passion Cassina Passion

  Cassina Passion

  Cassina Passion Ontwerp: Philippe Starck (2007/2016) Diverse uitvoeringen leverbaar Van der Donk interieur is officieel dealer van Cassina CBW garantie
 5. Cassina 133 Cassina 133

  Cassina 133 Ico

  Cassina 133 Ico Ontwerp: Ora Ito (2016) Van der Donk interieur is officieel dealer van Cassina CBW garantie
 6. Cassina Hola Cassina Hola

  Cassina Hola stoel

  ontwerp: Hannes Wettestein Uitvoeringen in lederen stof. Vervangbare hoes. poten standaard afgewerkt met kunststof glijder Van der Donk interieur is officieel dealer van Cassina CBW garantie
 7. Cassina Dudet productfoto

  Cassina Dudet armchair

  Cassina Dudet armchair
 8. Cassina 905 stoel

  Cassina 905 stoel

  Cassina 905 stoel
 9. Cassina Superleggera

  Cassina 699 Superleggera

  Cassina 699 Superleggera
 10. Cassina Commitee Chair

  Cassina Commitee Chair

  Cassina Commitee Chair
 11. Cassina Flutz eetkamerstoel

  Cassina Flutz eetkamerstoel

  Cassina Flutz eetkamerstoel
 12. Cassina 055 CAPITOL COMPLEX CHAIR Cassina 055 CAPITOL COMPLEX CHAIR

  Cassina 055 capitol complex chair

  Cassina 055 Capitol Complex Chair Ontwerp: Eerbetoon aan Pierre Jeanneret (2019) CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Cassina
 

 

12 artikel(en)

Cassina

Heerlijk ontspannen in een Cassina LC4 chaise longue, een van de meest exclusieve design meubelen uit de collectie Cassina I Maestri. Een design classic uit 1929, die ook in een hedendaags moderne design interieur volledig tot zijn recht komt.

Cassina design meubelen stelen je hart door hun tijdloze schoonheid en pure vormgeving. Ze vormen de perfecte combinatie van innovatief, industrieel design en passie voor vakmanschap. Voor haar collecties design meubelen gebruikt Cassina uitsluitend de allerbeste materialen.

Cassina: de beroemde ontwerpers

Cassina brengt exclusieve design meubelen van I Maestri en I Contemporanei - Meesters en Tijdgenoten - in één topmerk samen. De collectie Cassina I Maestri is opgebouwd uit design meubelen van meesters als Le Corbusier, Gerrit Rietveld, Frank Lloyd Wright, Charlotte Perriand en Franco Albini. De collectie Cassina I Contemporanei brengt design meubelen van hedendaagse designers, waaronder Mario Bellini, Rodolfo Dordoni, Philippe Starck, Jean Marie Massaud, Toshiyuki Kita, Piero Lissoni en Vico Magistretti.

De geschiedenis

Dit Italiaanse merk specialiseert zich in het produceren en ontwerpen van absolute klassiekers. Het merk is opgericht in 1927 en is inmiddels dus meer dan 90 jaar oud. Het merk kende haar oorsprong in het Italiaanse dorpje Meda, een dorp waar wel meer oude design fabrieken zijn opgericht. Cassina begon met een atelier dat zicht voornamelijk textiel verwerkte, al snel werd het assortiment echter uitgebreid naar zit meubelen en kasten. Het was ook in deze tijd dat Cassina zich ging richten op industriele designs en zich dus echt ging onderscheiden van de andere merken in de markt. 

Cassina by Van der Donk interieur

Van der Donk Interieur laat u graag kennismaken met de design meubelen van Cassina, een van de top 15 design merken van Van der Donk. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of bezoek ons in Gorinchem en laat u door onze binnenhuisarchitecten en interieuradviseurs deskundig adviseren. Van der Donk interieur is een van de grootste dealers van Cassina Nederland.

 

test