• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
 

 

3 artikel(en)

 1. Living Divani Rivulet Living Divani Rivulet

  Living Divani Rivulet

  Living Divani Rivulet stoel Ontwerp: Junpei & Iori Tamaki (2018)  Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 2. Living Divani Maja D Living Divani Maja D

  Living Divani Maja D eetkamerstoel

  Living Divani Maja D Ontwerp: Piero Lissoni (2009) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer Dit model is ook leverbaar in een outdoor variant CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 3. Living Divani Ticino stoel

  Living Divani Ticino stoel

  Living Divani Ticino stoel
 

 

3 artikel(en)

Living Divani

Italiaans design met klasse, dat is waar Living Divani voor staat. De man die de kwaliteit van het design en van de producten al decenia lang waarborgt is Piero Lissoni. Als sinds 1988 is hij zowel director als ontwerper voor Living Divani. Enkele jaren geleden werd Van der Donk interieur vereerd met een bezoek van deze meester ontwerper, hij opende toen een nieuwe design afdeling in onze zaak. Inmiddels heeft het merk Living Divani een bijzondere plek gekregen bij Van der Donk en zijn we trots dat we de grootste studio hebben met een mix van de italiaanse design merken Living Divani & Porro.

Het merk Living Divani is opgericht in 1970 en daarmee al niet meer de jongste. Echter, na al die jaren is het Italiaanse merk nog altijd toonaangevend in de meubel branche en weet het traditionele familiebedrijf immer te verassen met vernieuwende modellen. 

Living Divani by Van der Donk interieur

In de showroom bij Van der Donk interieur vindt u de grootste Living Divani studio van Nederland. In onze winkel vindt u prachtige modellen zoals de extra soft, Rod en nog vele andere modellen. Bij meubelen en merken van top niveau hoort natuurlijk deskundig advies, ook hiervoor bent u bij Van der Donk interieur aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze interieuradvies pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

test