• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (21)
 3. accessoires (1)
 4. bedden (1)
 5. bijzettafels (8)
 6. eetkamerstoelen (7)
 7. eettafels (10)
 8. fauteuils (12)
 9. hanglampen (2)
 10. kasten (6)
 11. poefs (2)
 12. salontafels (8)
Merken
 1. Baxter (7)
 

 

7 artikel(en)

 1. Baxter Collete eetkamerstoel Baxter Collete eetkamerstoel

  Baxter Colette

  Baxter Colette eetkamerstoel ontwerp: Roberto Lazzeroni Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Baxter Colette Little armchair product foto Baxter Colette Little armchair product foto

  Baxter Colette Little Armchair

  Baxter Colette Little Armchair ontwerp: Roberto Lazzeroni Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Baxter Colette met arm product foto Baxter Colette met arm product foto

  Baxter Colette met arm

  Baxter Colette met arm ontwerp: Roberto Lazzeroni Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Baxter C C Chair Baxter C C Chair

  Baxter C C Chair

  Baxter C C Chair Ontwerp: Federico Peri  (2018) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Baxter Alma Baxter Alma

  Baxter Alma stoel

  Baxter Alma stoel Ontwerp: Draga E Aurel (2015) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Baxter T-Chair Baxter T-Chair

  Baxter T-Chair

  Baxter T-CHair Ontwerp: Federico Peri (2018) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Baxter Corinne leder productfoto Baxter Corinne leder productfoto

  Baxter Corinne eetkamerstoel

  Baxter Corinne eetkamerstoel Baxter Corinne is een eetkamerfauteuil ontworpen door Roberto Lazzeroni. Corinne is een exclusieve stoel, met gebogen, vrouwelijke lijnen en een wengé gebeitst essen frame.  Ontwerp: Roberto Lazzeroni (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

7 artikel(en)

Baxter meubelen

Het verhaal van Baxter is een bijzonder verhaal dat gaat over familie. Oprichters van het bedrijf zijn Luigi en Paolo Bestetti, een bekende naam uit de meubelindustrie. Luigi was namelijk ook oprichter van het wereldberoemde merk Living Divani. 

De nadruk bij de excentrieke meubelen van Baxter ligt zonder meer op het gebruik van bijzondere materialen zoals bij voorbeeld het hoogwaardige leder waarvoor de collectie van Baxter over de hele wereld beroemd is. 

Baxter door Van der Donk interieur 

Van der Donk interieur investeert in het merk Baxter door een van de grootste en meest complete presentaties van Nederland te brengen. Alle adviseurs bij Van der Donk zijn in Italië geschoold door Baxter en weten als geen ander hoe de bijzondere objecten maximaal tot hun recht komen.  

test