• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (21)
 3. accessoires (1)
 4. bedden (1)
 5. bijzettafels (8)
 6. eetkamerstoelen (7)
 7. eettafels (10)
 8. fauteuils (12)
 9. hanglampen (2)
 10. kasten (6)
 11. poefs (2)
 12. salontafels (8)
Merken
 1. Baxter (10)
 

 

10 artikel(en)

 1. Baxter Bourgeois tafel Baxter Bourgeois tafel

  Baxter Bourgeois tafel

  Baxter Bourgeois tafel Ontwerp: Matteo Thun en Antonio Rodriguez (2012) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Baxter Lagos tafel Baxter Lagos tafel

  Baxter Lagos

  Baxter Lagos tafel Ontwerp: Baxter P (2016) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Baxter Selene tafel Baxter Selene tafel

  Baxter Selene tafel

  Baxter Selene tafel Ontwerp: Hagit Pincovici (2018) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Baxter Romeo tafel Baxter Romeo tafel

  Baxter Romeo tafel

  Baxter Romeo tafel Ontwerp: Roberto Lazzeroni (2014) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Baxter Fany tafel product foto Baxter Fany tafel product foto

  Baxter Fany tafel

  Baxter Fany tafel Baxter Fany is een imposante eettafel met kenmerkende vierkante poten. Het blad is uitgevoerd in glas dat met een techniek is bewerkt om een uniek, imperfect oppervlak te krijgen. Ontwerp: Christophe Delcourt (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Baxter ellipse tafel vrijstaand Baxter ellipse tafel vrijstaand

  Baxter Ellipse eettafel

  Baxter Ellipse eettafel Baxter Peri Ontwerp: Federico Peri (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Baxter Jupiter tafel Baxter Jupiter tafel

  Baxter Jupiter tafel

  Baxter Jupiter tafel Baxter Jupiter is een eetkamertafel, ontworpen door Studiopepe met onderscheidende strakke, formele lijnen en verkrijgbaar in drie afwerkingen. Ontwerp: StudioPepe (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Baxter Dharma tafel

  Baxter Dharma tafel

  Baxter Dharma tafel
 9. Baxter Grace tafel Baxter Grace tafel

  Baxter Grace tafel

  Baxter Grace tafel
 10. Baxter Nairobi tafel Baxter Nairobi tafel

  Baxter Nairobi tafel

  Baxter Nairobi tafel
 

 

10 artikel(en)

Baxter meubelen

Het verhaal van Baxter is een bijzonder verhaal dat gaat over familie. Oprichters van het bedrijf zijn Luigi en Paolo Bestetti, een bekende naam uit de meubelindustrie. Luigi was namelijk ook oprichter van het wereldberoemde merk Living Divani. 

De nadruk bij de excentrieke meubelen van Baxter ligt zonder meer op het gebruik van bijzondere materialen zoals bij voorbeeld het hoogwaardige leder waarvoor de collectie van Baxter over de hele wereld beroemd is. 

Baxter door Van der Donk interieur 

Van der Donk interieur investeert in het merk Baxter door een van de grootste en meest complete presentaties van Nederland te brengen. Alle adviseurs bij Van der Donk zijn in Italië geschoold door Baxter en weten als geen ander hoe de bijzondere objecten maximaal tot hun recht komen.  

test