• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
 

 

13 artikel(en)

 1. Maxalto Astrum Maxalto Astrum

  Maxalto Astrum

  Maxalto Astrum tafel Ontwerper: Antonio Citterio, 2017 Van der Donk inteireur is officieel dealer van Maxalto CBW garantie
 2. Maxalto Xilos Maxalto Xilos

  Maxalto Xilos tafel

  Maxalto Xilos Ontwerp: Antonio Citterio (2012) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto Dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Maxalto Recipio'14 Maxalto Recipio'14

  Maxalto Recipio '14 tafel

  Maxalto Recipio'14 tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2014) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Maxalto Antares tafel Maxalto Antares tafel

  Maxalto Antares tafel

  Maxalto Antares tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2012) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Maxalto Plato tafel Maxalto Plato tafel

  Maxalto Plato tafel

  Maxalto Plato tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2010) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Maxalto Omero tafel Maxalto Omero tafel

  Maxalto Omero tafel

  Maxalto Omero tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2009) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Maxalto Argo tafel

  Maxalto Argo tafel

  Maxalto Argo tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2003) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Maxalto Cuma tafel Maxalto Cuma tafel

  Maxalto Cuma tafel

  Maxalto Cuma tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2003) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Maxalto Max tafel Maxalto Max tafel

  Maxalto Max tafel

  Maxalto Max tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2001) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Maxalto Simposio tafel Maxalto Simposio tafel

  Maxalto Simposio tafel

  Maxalto Simposio tafel Ontwerp: Antonio Citterio (1996) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Maxalto Alcor tafel Maxalto Alcor tafel

  Maxalto Alcor tafel

  Maxalto Alcor tafel Ontwerper: Antonio Citterio (2020) Diverse maten leverbaar Van der Donk inteireur is officieel dealer van Maxalto CBW garantie
 12. Maxalto Ares tafel

  Maxalto Ares tafel | Van der Donk interieur

  Maxalto Ares tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2020) Leverbaar in 3 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 13. Maxalto InToto Maxalto InToto

  Maxalto Intoto tafel

  Maxalto InToto tafel Ontwerp: Antonio Citterio (2020) Leverbaar in 4 maten Ook verkrijgbaar als sidetable model CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 

 

13 artikel(en)

Maxalto: luxueus Italiaans design

Maxalto is een bijzondere lijn van het bekende Italiaanse design merk B&B Italia. Deze lijn is er in gespecialiseerd om klassieke design thema’s in een hedendaagse sfeer neer te zetten.

Net als bij B&B Italia worden de belangrijkste ontwerpen voor het merk gedaan door de toonaangevende ontwerper Antonio Citterio, het vakmanschap van deze ontwerper straalt dan ook van de modellen van Maxalto af.

Maxalto door Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een ruime collectie Maxalto design meubelen. Daarnaast vindt u ook de design meubelen van B&B Italia in onze showroom. Door deze merken te combineren lukt het onze mensen om de mooiste design interieurs te creëren. Vraag via de website uw informatie aan of kom langs in onze 10.000 m2 grote showroom.

test