• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (21)
 3. accessoires (1)
 4. bedden (1)
 5. bijzettafels (8)
 6. eetkamerstoelen (7)
 7. eettafels (10)
 8. fauteuils (12)
 9. hanglampen (2)
 10. kasten (6)
 11. poefs (2)
 12. salontafels (8)
Merken
 1. Baxter (12)
 

 

12 artikel(en)

 1. Baxter Tactile product Baxter Tactile product

  Baxter Tactile

  Baxter Tactile Ontwerp: Vincenzo De Cotiis. Van der Donk interieur is officieel Baxter dealer. CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Baxter Housse product Baxter Housse product

  Baxter Housse

  Baxter Housse fauteuil Ontwerp: Paola Navone. Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Baxter Housse Extra Product Baxter Housse Extra Product

  Baxter Housse extra

  Baxter Housse Extra Ontwerp: Paola Navone. Van der Donk interieur is officieel dealer van Baxter. Alleen leverbaar in exclusief Baxter Nubuck leder'. CBW garantie
 4. Baxter Nepal Baxter Nepal

  Baxter Nepal fauteuil

  Baxter Nepal fauteuil Ontwerp: Paola Navone (2011) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Baxter Marilyn Baxter Marilyn

  Baxter Marilyn fauteuil

  Baxter Marilyn fauteuil Ontwerp: Draga & Aurel (2018) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Baxter Barret fauteuil product foto Baxter Barret fauteuil product foto

  Baxter Barret armchair

  Baxter Barret fauteuil De Baxter Barret is een fauteuil geïnspireerd op de vormen uit de jaren '70 met een harde schaal en een zachte comfortabele zit met lederen bekleding. Ontwerp: Draga & Aurel (2021) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Baxter Bruxelles product foto Baxter Bruxelles product foto

  Baxter Bruxelles fauteuil

  Baxter Bruxelles fauteuil Baxter Bruxelles is een fauteuil ontworpen door Paola Navone voor het Italiaanse Baxter. De fauteuil heeft een metalen buisframe bekleed met leder. Bruxelles is verkrijgbaar in zacht exclusief leder, mouton of oranje, witte, blauwe, camelkleurige of groene Mongoolse geitenvacht. Ontwerp: Paola Navone (2015) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Baxter Milano Armchair productfoto geel leder Baxter Milano Armchair productfoto geel leder

  Baxter Milano Armchair

  Baxter Milano Armchair De Baxter Milano is ontworpen door Paola Navone voor Baxter. De uitnodigende kussens hebben zachte lederen, gecapitonneerde bekleding. Kenmerkend voor de Milano fauteuil is de asymmetrische vorm. Ontwerp: Paola Navone (2020) CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Baxter Himba Baxter Himba

  Baxter Himba serie

  Baxter Himba serie
 10. Baxter Hakuna Matata fauteuil

  Baxter Hakuna Matata fauteuil

  Baxter Hakuna Matata fauteuil
 11. Dalma Baxter product Dalma Baxter product

  Baxter Dalma fauteuil

  Baxter Dalma fauteuil Ontwerp: Aurel & Draga voor Baxter 2015 CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Baxter Chester Moon armchair Baxter Chester Moon armchair

  Baxter Chester Moon fauteuil

  Baxter Chester Moon fauteuil Ontwerp: Paolo Navone CBW garantie Van der Donk, officieel Baxter Studio Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

12 artikel(en)

Baxter meubelen

Het verhaal van Baxter is een bijzonder verhaal dat gaat over familie. Oprichters van het bedrijf zijn Luigi en Paolo Bestetti, een bekende naam uit de meubelindustrie. Luigi was namelijk ook oprichter van het wereldberoemde merk Living Divani. 

De nadruk bij de excentrieke meubelen van Baxter ligt zonder meer op het gebruik van bijzondere materialen zoals bij voorbeeld het hoogwaardige leder waarvoor de collectie van Baxter over de hele wereld beroemd is. 

Baxter door Van der Donk interieur 

Van der Donk interieur investeert in het merk Baxter door een van de grootste en meest complete presentaties van Nederland te brengen. Alle adviseurs bij Van der Donk zijn in Italië geschoold door Baxter en weten als geen ander hoe de bijzondere objecten maximaal tot hun recht komen.  

test