• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. banken (12)
 2. bijzettafels (3)
 3. fauteuils (8)
 4. poefs (1)
 5. salontafels (3)
Merken
 1. Moroso (8)
 

 

8 artikel(en)

 1. Moroso Little Albert Moroso Little Albert

  Moroso Little Albert

  Moroso Little Albert Ontwerp: Ron Arad Van der Donk interieur is officieel dealer van Moroso CBW garantie Bezoek de Moroso studio!
 2. Moroso Take a line for a Walk SALE banner Moroso Take a line for a Walk SALE banner

  Moroso Take a Line for A Walk

  Moroso Take a Line for A Walk ontwerp: Paul Klee CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Moroso 10.000 m2 Luxe wonen & Design
 3. Moroso Bloomy Moroso Bloomy

  Moroso Bloomy fauteuil

  Moroso Bloomy Fauteuil Ontwerp: Patricia Urquiola (2004) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Moroso Bohemian Moroso Bohemian

  Moroso Bohemian armchair

  Moroso Bohemian armchair Ontwerp: Patricia Urquiola (2008) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Moroso Clarissa fauteuil Moroso Clarissa fauteuil

  Moroso Clarissa fauteuil

  Moroso Clarissa  Ontwerp: Patricia Urquiola (2014) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Moroso Gemma Moroso Gemma

  Moroso Gemma fauteuil

  Moroso Gemma Ontwerp: Daniel Libeskind (2015) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Moroso Newtone Moroso Newtone

  Moroso New-Tone fauteuil

  Moroso New-Tone Ontwerp: Massimo Iosa Ghini (1989) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Moroso Antibodi Moroso Antibodi

  Moroso Antibodi fauteuil

  Moroso Antibodi fauteuil Ontwerp: Patricia Urquiola (2006) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

8 artikel(en)

Moroso: The beauty of design

Moroso werkt nauw samen met enkele van de meest getalenteerde ontwerpers ter wereld, samen met deze getalenteerde ontwerpers maakt Morose luxueuze design meubelen in een geheel eigen stijl. Het bedrijf wordt geleid door de tweede generatie van de familie Moroso - Roberto, de CEO en Patrizia, de Art Director - en is een voorbeeld van hoe een klein Italiaans ambachtsbedrijf zich heeft ontwikkeld tot een toonaangevend design merk. Moroso staat altijd open voor nieuwe ideeën, dit blijkt uit de gewaagde ontwerpen waar de collectie werkelijk bol van staat.

Meubelen voor thuis en op uw werk

De design meubelen van Moroso kunnen thuis worden toegepast, maar ook bij u op kantoor. De banken van Moroso zijn comfortabel genoeg voor thuis, maar bieden ook de genoeg uitstraling voor de ontvangstruimte in uw kantoor of de lobby van een luxe hotel. Dankzij de vele internationaal beroemde ontwerpers waarmee Moroso werkt, wordt uw interieur er nooit een van 13 in een dozijn. Slechts een vlugge blik op de lijst met ontwerpers die werken voor Moroso vertelt ons dat onder andere Patricia Urquiola, Philippe Starck en Ron Arad hebben gewerkt voor dit toonaangevende Italiaanse merk. 

Moroso meubelen door Van der Donk interieur

U vindt bij Van der Donk interieur in Gorinchem een van de grootste collecties Moroso design meubelen. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een deskundig interieuradvies dat volledig of deels bestaat uit de eigenzinnige meubelen van Moroso. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of bel ze via 0183-646353, zij helpen u graag.

test