• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. banken (3)
 2. eetkamerstoelen (2)
 3. fauteuils (3)
Categorie
 1. Opruiming (8)
Merken
 1. Knoll International (1)
 2. Moroso (4)
 3. Baxter (1)
 4. Maxalto (3)
 5. Eyye (1)
 6. Spectral (1)
 7. Minotti (6)
 8. Flexform (8)
 9. B&B Italia (5)
 10. Rolf Benz (9)
 11. Montis (4)
 12. Vitra (4)
 13. Leolux (8)
 14. DesignonStock.com (2)
 15. Living Divani (3)
 16. Cassina (1)
 17. Hay (1)
 18. Flos (1)
 19. KFF (1)
 

 

8 artikel(en)

 1. Flexform Hera fauteuil SALE banner Flexform Hera fauteuil SALE banner

  Flexform Hera fauteuil

  Flexform Hera fauteuil Flexform Hera is een fauteuil waarbij comfort en elegantie briljant worden gecombineerd, Hera is verkrijgbaar in twee versies: met taps toelopende, gegoten aluminium poten in diverse afwerkingen of in massief Canaletto Walnoot of massief Essen gebeitst in verschillende tinten.  Ontwerp: Antonio Citterio (2018) Verschillende onderstellen mogelijk in zowel vorm als uitvoering Van der Donk is officieel Flexform dealer. 
 2. Flexform guscioalto soft SALE banner Flexform guscioalto soft SALE banner

  Flexform Guscioalto Soft fauteuil

  Flexform Guscioalto soft fauteuil Onderste in massief hout of metaal de mogelijkheden in zowel bekleding, maatvoering als opstellingen van dit model zijn zeer uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Flexform dealer.
 3. Flexform Feel Good stoel Flexform Feel Good stoel

  Flexform Feel Good stoel

  Flexform Feel Good eetkamerstoel Frame: Metaal Diverse interieurvullingen mogelijk. De mogelijkheden in zowel bekleding als maatvoering van dit model zijn zeer uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Flexform dealer. 
 4. Flexform Zeus SALE banner Flexform Zeus SALE banner

  Flexform Zeus

  Flexform Zeus bank Showroommodel beschikbaar: van € 11.146,- voor € 7.800,- Neem contact op om te reserveren. Afmeting: 220 x 101 cm Ontwerp: Antonio Citterio Stoffen of leren hoes Metalen voet de mogelijkheden in zowel bekleding, maatvoering als opstellingen van dit model zijn zeer uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Flexform dealer
 5. flexform lifesteel SALE banner flexform lifesteel SALE banner

  Flexform Lifesteel sofa

  Flexform Lifesteel Ontwerp: Antonio Citterio Van der Donk interieur is officieel dealer van Flexform De mogelijkheden in zowel bekleding, maatvoering als opstellingen van dit model zijn zeer uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Flexform dealer.  CBW garantie.
 6. Flexform Ortigio SALE banner Flexform Ortigio SALE banner

  Flexform Ortigia fauteuil

  Flexform Ortigia fauteuil Ontwerp: Flexform (2019) Leverbaar in 2 varianten Bijpassende voetenbank verkrijgbaar Van der Donk interieur is officieel dealer van Flexform CBW garantie
 7. Flexform Gregory bank SALE banner Flexform Gregory bank SALE banner

  Flexform Gregory bank

  Flexform Gregory bank Showroommodel beschikbaar: van € 11.997,- voor € 9000,- Neem contact op om te reserveren. Afmeting: 312 x 106 cm Ontwerp: Antonio Citterio (2020) De mogelijkheden in bekleding van dit model zijn zeer uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend. Van der Donk is officieel Flexform dealer. 
 8. Flexform Joyce stoel SALE banner

  Flexform Joyce eetkamerstoel

  Flexform Joyce eetkamerstoel Ontwerp: Flexform (2020) Afneembare hoes Van der Donk is officieel Flexform dealer. 
 

 

8 artikel(en)

test