• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (14)
 

 

14 artikel(en)

 1. Henge Tubular Horizontal hanglamp Henge Tubular Horizontal hanglamp

  Henge Tubular Horizontal hanglamp

  Henge Tubular Horizontal hanglamp Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse maten  CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Pipe Light-S Henge Pipe Light-S

  Henge Pipe Light-S

  Henge Pipe Light-S hanglamp Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Reflex Evo Henge Reflex Evo

  Henge Chrystal Evo lamp

  Henge Chrystal Evo Ontwerp: Massimo Castagna Energiezuinige led-hanglamp (energie-efficiëntie-index A) in witte kristalsteen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Superb-all Henge Superb-all

  Henge Superb-all

  Henge Superb-all Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 5 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Light Ring Horizontal XS Henge Light Ring Horizontal XS

  Light Ring Horizontal XS

  Light Ring Horizontal XS Henge Light Ring Horizontal XS is  Verkrijgbaar in twee formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Skyfall vrijstaand productfoto Henge Skyfall vrijstaand productfoto

  Henge Skyfall hanglamp

  Henge Skyfall hanglamp Henge Skyfall is een opvallende LED hanglamp ontworpen door Massimo Castagna. De hanglamp is gemaakt met messing en glasstructuur en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen.  Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in zes formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge Spyder lamp op witte achtergrond productfoto Henge Spyder lamp op witte achtergrond productfoto

  Henge Spyder lamp

  Henge Spyder lamp Henge Spyder is een opvallende hang- en wandlamp bestaande uit metalen kabels en verlichte glazen cilinders in een industrieel-chique stijl. Met deze lamp kunnen creatieve composities worden gerealiseerd. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in meerdere formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Airtight hanglamp product foto op wit Henge Airtight hanglamp product foto op wit

  Henge Airlight hanglamp

  Henge Airlight hanglamp Henge Airlight is een opvallende hanglamp met Murano glazen staven. Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Ghost Light productfoto meerdere lampen Henge Ghost Light productfoto meerdere lampen

  Henge Ghost Light

  Henge Ghost Light Henge Ghost Light is een hanglamp met tranparante hars, gecombineerd met een metalen behuizing. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Y-Light productfoto op wit Henge Y-Light productfoto op wit

  Henge Y-Light hanglamp

  Henge Y-Light Henge Y-Light is een hanglamp met een messing armatuur dat met de hand is gepolijst en led verlichting die naar boven of beneden schijnt. Verkrijgbaar in twee formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge Starlight Henge Starlight

  Henge Starlight hanglamp

  Henge Starlight hanglamp Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Verkrijgbaar in 2 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Light Ring Horizontal Polygonal Light Ring Horizontal Polygonal

  Light Ring Horizontal Polygonal

  Henge Starlight hanglamp Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 11 ringmaten en diverse finishes CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Henge Light Ring Horizontal Henge Light Ring Horizontal

  Light Ring Horizontal

  Henge Light Ring Horizontal Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Verkrijgbaar in 9 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Henge Light Ring Henge Light Ring

  Henge Light Ring

  Henge Light Ring Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse maten met 3 of 4 lichtringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

14 artikel(en)

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test