• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (1)
 2. kasten (10)
Merken
 1. Knoll International (1)
 2. Baxter (6)
 3. Maxalto (7)
 4. Kettnaker (4)
 5. Spectral (5)
 6. Kenneth Cobonpue (1)
 7. Kolenik (1)
 8. Rimadesio (18)
 9. Henge (12)
 10. Minotti (14)
 11. Flexform (2)
 12. B&B Italia (12)
 13. Vitra (1)
 14. DesignonStock.com (1)
 15. Linteloo (3)
 16. Living Divani (6)
 17. Cappellini (1)
 18. MDF Italia (4)
 19. Cassina (4)
 20. Poliform (3)
 21. Porro (32)
 22. van der donk (1)
 

 

12 artikel(en)

 1. Henge 07 Cage B Henge 07 Cage B

  Henge Cage-B kast

  Henge Cage B kast Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Diverse maten leverbaar Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Bistrot S kast Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 4 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Slim Side dressoir product Henge Slim Side dressoir product

  Henge Slim Side dressoir

  Henge Slim Side dressoir Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 2 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Noctis Vanity Henge Noctis Vanity

  Henge Noctis Vanity

  Henge Noctis Vanity Ontwerp: Massimo Castagna Uniek ontwerp CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Side X Evo dressoir Henge Side X Evo dressoir

  Henge Side X Evo dressoir

  Henge Side X Evo dressoir Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse maten en uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Teke Sideboard natuursteen product foto Henge Teke Sideboard natuursteen product foto

  Henge Teke Sideboard

  Henge Teke Sideboard Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse afmetingen Optioneel: Interne led-lamp met 3000K natuurlijk warm licht verzonken in de onderaan, omhoog warding. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge Web kast product foto op wit Henge Web kast product foto op wit

  Henge Web kast

  Henge Web kast Henge Web is een opvallend ontwerp met zandgegoten staanders van Titanio. De planken van de open kast zijn van hout en kunnen in diverse uitvoeringen worden geleverd. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in drie formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Unicode boekenkast vrijstaand op wit Henge Unicode boekenkast vrijstaand op wit

  Henge Unicode boekenkast

  Henge Unicode boekenkast Henge Unicode is een robuuste boekenkast die tegen de wand moet worden geplaatst, u kunt kiezen uit diverse afwerkingen uit de Henge collectie als natuursteen en hout. Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Stile Set wandmeubel productfoto wand vooraanzicht Henge Stile Set wandmeubel productfoto wand vooraanzicht

  Henge Stile Set wandmeubel

  Henge Stile Set wandmeubel Henge Stile Set is een modulaire boekenkast opgebouwd uit wandmodules, waar als extra optie een tv-paneel aan kan worden toegevoegd. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in diverse formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Cage-C kast vooraanzicht wit Henge Cage-C kast vooraanzicht wit

  Henge Cage-C kast

  Henge Cage-C kast Henge Cage-C is een semi-tranparante boekenkast samengesteld uit messing en hout, verkrijgbaar in verschillende maten. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in zes formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge Tangram boekenkast productfoto op wit Henge Tangram boekenkast productfoto op wit

  Henge Tangram boekenkast

  Henge Tangram boekenkast Henge Tangram is een boekenkast die bestaat uit diverse elementen. Op deze manier bent u vrij om wand compositities te maken. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in diverse formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Henge Dogma Cabinet op wit productfoto natuursteen Henge Dogma Cabinet op wit productfoto natuursteen

  Henge Dogma cabinet

  Henge Dogma cabinet Henge Dogma is een wandkast met een vrijhangend blad. Het ontwerp is gemaakt van hout dat afgewerkt wordt met natuursteen, met een blad van zandgegoten metaal of natuursteen. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in vier formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

12 artikel(en)

Design kasten | Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een groot aanbod van veel verschillende design merken, veel van deze merken bieden de meest bijzondere en exclusieve design kasten aan. Denkt u bijvoorbeeld aan Minimalistisch  Porro, Glamoreus Minotti, MDF Italia, Cappellini, MisuraEmme, Mondiaal  Poliform en niet te vergeten de kasten met schnitt van Kettnaker. Dit zijn stuk voor stuk merken die top design leveren en vaak zijn de kasten het hoogtepunt uit de collectie die een interieur ook zijn functionaliteit geven.

Design kasten by Porro

Een van de meest beroemde merken op het gebied van design kasten is Porro. De ontwerpen voor design kasten van dit merk worden gemaakt door topdesigners als Piero Lissoni, Jean Marie Massaud en Christophe Pillet. Design kasten van dit merk zijn gegarandeerd  een ‘eye catcher’ in uw interieur. 

Cappellini design kasten

De Cap Basic design kasten van Cappellini zijn inmiddels een begrip, ze zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren en verschillende composities. Cappellini geeft uw interieur een internationaal karakter, in de ontwerpen is te zien dat het merk samenwerkt met designers uit verschillende culturen waardoor deze kasten een eclectisch beeld geven.

Design kasten by Van der Donk

Het aantal mogelijkheden is bij dit soort meubelen enorm. Voor een deskundig en volledig advies verwelkomen wij u graag in onze showroom in Gorinchem. Graag vertalen onze kast specialisten uw wensen in een op maat ontwerp, waar functionaliteit en uitstraling samen komen.

test