• maandaggesloten
  • dinsdag9.30 - 17.30
  • woensdag9.30 - 17.30
  • donderdag9.30 - 17.30
  • vrijdag9.30 - 17.30
  • zaterdag9.30 - 17.00
  • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Interieuradvies Delft

Interieuradvies Delft

Bij een droominterieur denkt u misschien eerder aan een vrijstaande villa, dan aan een tussenwoning in de stad. Maar dit elegante interieur bewijst het tegendeel, om het interieur van uw dromen te creëren hoeft u niet groots te wonen.

Interieuradvies Delft flexform Rimadesio Henge

Jaren '30 woning

Voor deze karakteristieke jaren ‘30 woning ontwierp Van der Donk het complete interieur. Uiteraard in overleg met de bewoners, een gezin met twee stoere zoons. Gamen, opbergen, tafelen, een fijne fauteuil voor oma, alle wensen zijn aan bod gekomen en verwerkt in dit nieuwe interieur.

Interieuradvies Delft

Ton sur ton eethoek

De eethoek is een prachtige ton sur ton mix van Italiaanse designers geworden. De eetbank is ontworpen door Gigi en geheel op maat gemaakt. De kussens, gestoffeerd met verschillende typen en kleuren stof, zijn van Flexform. Ook de eetkamerstoelen zijn van dit Italiaanse merk. Ontwerp Leda om precies te zijn, een design van Antonio Citterio. De tafel is de Manta van Rimadesio. Dankzij het glazen blad, weerspiegelen de hanglampen van Henge prachtig in de tafel. Het geheel staat op een vloerkleed van Kvadrat.

Interieuradvies Delft

Relaxed zitten

In de zithoek is gekozen voor een ruime, relaxte Campiello bank van Flexform in combinatie met diverse kleine bijzettafels van hetzelfde merk. Om het geheel speels te houden is gekozen voor een rond, hoogpolig kleed van het merk Jov. De hond vindt dit ook een heerlijke plek. Naast de haard is een zitje gecreëerd met de B&B Italia Husk, gestoffeerd in een prachtige stof met een zichtbare structuur. Dit geeft een spannend contrast met de gladde zitschaal van de fauteuil, eveneens in een ton sur ton tint.

Interieuradvies Delft

Porro

Het eveneens Italiaanse merk Porro biedt de opberg-oplossingen voor dit interieur. Voor zowel de televisiehoek als het algemene opbergmeubel is gekozen voor Porro. Gigi heeft beide ontworpen, waarna deze op maat zijn gemaakt. Voor het televisiemeubel is juist gekozen voor contrasterende materialen en kleuren. De televisie gaat zo compleet op in het interieur. Voor de grote kast is gekozen voor een subtiele tint met hier en daar speelse vakken.

Interieuradvies Delft Porro Kast

Ontwerp

''Onze'' Gigi is verantwoordelijk voor dit elegante, tijdloze interieur. Hij heeft een compleet plan voor de klant gemaakt voor de indeling, designmeubels, materialen, verlichting en zelfs de kleuren op de muren. Robert is, ook voor dit interieur weer, verantwoordelijk voor de intstallatie van de kasten en de maatwerkoplossingen voor de lampen.

Wellicht is u in dit ontwerp ook onze samenwerking met Bang & Olufsen Rivierenland opgevallen? De strak vormgegeven beeld en audio oplossingen zijn geleverd door deze partner.

Interieuradvies Delft Gigi Valster

Interieuradvies Delft

test