• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
 

 

6 artikel(en)

 1. living divani bukva living divani bukva

  Living Divani Bukva

  Living Divani Bukva Staal gepeodercoat In wit en zwart leverbaar Montage mogelijk  Van der Donk interieur is officieel dealer van Living Divani CBW garantie
 2. living divani aero living divani aero

  Living Divani Aero

  Ontwerp: Shibuleru (2016) Van der Donk interieur is officieel dealer van Living Divani CWB garantie
 3. Living Divani Grek box Living Divani Grek box

  Living Divani Grek Box

  Living Divani Grek Box Ontwerp: Design Oscar & Gabriele Buratti (2017) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 4. Living Divani Islands Living Divani Islands

  Living Divani Islands dressoir

  Living Divani Islands dressoir Ontwerp: Design Stephen Burks, (2019) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 5. Living Divani Aero B Living Divani Aero B

  Living Divani Aero B dressoir

  Living Aero B dressoir Ontwerp: Shibuleru (2019) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 6. Living Divani Sailor kast Living Divani Sailor kast

  Living Divani Sailor kast

  Living Divani Sailor Boekenkast Ontwerp: David Lopez Quincoces (2019) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 

 

6 artikel(en)

Living Divani

Italiaans design met klasse, dat is waar Living Divani voor staat. De man die de kwaliteit van het design en van de producten al decenia lang waarborgt is Piero Lissoni. Als sinds 1988 is hij zowel director als ontwerper voor Living Divani. Enkele jaren geleden werd Van der Donk interieur vereerd met een bezoek van deze meester ontwerper, hij opende toen een nieuwe design afdeling in onze zaak. Inmiddels heeft het merk Living Divani een bijzondere plek gekregen bij Van der Donk en zijn we trots dat we de grootste studio hebben met een mix van de italiaanse design merken Living Divani & Porro.

Het merk Living Divani is opgericht in 1970 en daarmee al niet meer de jongste. Echter, na al die jaren is het Italiaanse merk nog altijd toonaangevend in de meubel branche en weet het traditionele familiebedrijf immer te verassen met vernieuwende modellen. 

Living Divani by Van der Donk interieur

In de showroom bij Van der Donk interieur vindt u de grootste Living Divani studio van Nederland. In onze winkel vindt u prachtige modellen zoals de extra soft, Rod en nog vele andere modellen. Bij meubelen en merken van top niveau hoort natuurlijk deskundig advies, ook hiervoor bent u bij Van der Donk interieur aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze interieuradvies pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

test