• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (10)
 

 

10 artikel(en)

 1. Henge Bistrot S kast Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast

  Henge Bistrot S kast Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 4 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Slim Side dressoir product Henge Slim Side dressoir product

  Henge Slim Side dressoir

  Henge Slim Side dressoir Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 2 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Side X Evo dressoir Henge Side X Evo dressoir

  Henge Side X Evo dressoir

  Henge Side X Evo dressoir Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse maten en uitvoeringen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Teke Sideboard natuursteen product foto Henge Teke Sideboard natuursteen product foto

  Henge Teke Sideboard

  Henge Teke Sideboard Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in diverse afmetingen Optioneel: Interne led-lamp met 3000K natuurlijk warm licht verzonken in de onderaan, omhoog warding. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Web kast product foto op wit Henge Web kast product foto op wit

  Henge Web kast

  Henge Web kast Henge Web is een opvallend ontwerp met zandgegoten staanders van Titanio. De planken van de open kast zijn van hout en kunnen in diverse uitvoeringen worden geleverd. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in drie formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Unicode boekenkast vrijstaand op wit Henge Unicode boekenkast vrijstaand op wit

  Henge Unicode boekenkast

  Henge Unicode boekenkast Henge Unicode is een robuuste boekenkast die tegen de wand moet worden geplaatst, u kunt kiezen uit diverse afwerkingen uit de Henge collectie als natuursteen en hout. Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge Stile Set wandmeubel productfoto wand vooraanzicht Henge Stile Set wandmeubel productfoto wand vooraanzicht

  Henge Stile Set wandmeubel

  Henge Stile Set wandmeubel Henge Stile Set is een modulaire boekenkast opgebouwd uit wandmodules, waar als extra optie een tv-paneel aan kan worden toegevoegd. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in diverse formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge Cage-C kast vooraanzicht wit Henge Cage-C kast vooraanzicht wit

  Henge Cage-C kast

  Henge Cage-C kast Henge Cage-C is een semi-tranparante boekenkast samengesteld uit messing en hout, verkrijgbaar in verschillende maten. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in zes formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Tangram boekenkast productfoto op wit Henge Tangram boekenkast productfoto op wit

  Henge Tangram boekenkast

  Henge Tangram boekenkast Henge Tangram is een boekenkast die bestaat uit diverse elementen. Op deze manier bent u vrij om wand compositities te maken. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in diverse formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Dogma Cabinet op wit productfoto natuursteen Henge Dogma Cabinet op wit productfoto natuursteen

  Henge Dogma cabinet

  Henge Dogma cabinet Henge Dogma is een wandkast met een vrijhangend blad. Het ontwerp is gemaakt van hout dat afgewerkt wordt met natuursteen, met een blad van zandgegoten metaal of natuursteen. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in vier formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

10 artikel(en)

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test