• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. kasten (1)
Merken
 1. Kolenik (1)
 

 

1 artikel(en)

 1. Kolenik Kabinet maatwerk kast Kolenik Kabinet maatwerk kast

  Kolenik Kabinet maatwerk kast

  Kolenik Kabinet maatwerk kasten Ontwerp: Robert Kolenik Design maatwerk kasten programma met vele exclusieve mogelijkheden  CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Kolenik.
 

 

1 artikel(en)

Kolenik

By van der Donk

Robert Kolenik

Sinds een aantal jaar maakt designer Robert Kolenik furore in de wereld van high end interieurontwerp. Kenmerkend voor zijn manier van werken is zijn nuchtere mentaliteit en zijn eigenzinnige, chique ontwerpstijl. Dit combineert hij met de hoogst haalbare kwaliteit. 

Na zijn studie marketing, gaat Kolenik aan de slag in het klusbedrijf van zijn vader, die hem alle facetten van het vak bijbrengt. Van technische installatie, tot stuuk-en timmerwerk. Die opgedane praktijkervaring komt hem als ontwerper nog altijd heel goed van pas. Na het plotselinge overlijden van zijn vader, neemt Robert het bedrijf over. Na drie jaar verbouwingen te hebben uitgevoerd, krijgt hij in 2008 zijn eerste grote interieuropdracht: het ontwerpen van het interieur van cocktailbar Demain in Nijmegen. Zijn carrière als ontwerper neemt hierna een enorme vlucht.

Eco Chic Awareness Label

Tegenwoordig is Kolenik’s ontwerpstudio gevestigd in Amsterdam. Vanuit hier creëert hij met een designteam interieurs en designmeubelen. Zijn projecten reiken tot over de hele wereld. De rode draad in alle ontwerpen is de natuurlijke manier van ontwerpen en produceren. De natuur is namelijk zijn grootste inspiratiebron, daarom vindt hij het van belang hier bewust mee om te gaan. Dat betekent dat zijn designs, waar mogelijk bestaan uit natuurlijke, rijke materialen, die met de grootste zorg zijn geselecteerd. En dat niet alleen; de ontwerpen worden ook op een ecologische manier vervaardigd en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Kolenik heeft hiervoor zelfs een label in het leven geroepen; het Eco Chic Awareness Label.

Kolenik Kabinets

“Overal is er een chronisch tekort aan opbergruimte. Bij het werken aan interieur projecten hadden mijn team en ik altijd te maken met hetzelfde probleem: het ‘kastprobleem’. Het ontwerp van ons kastprogramma Kabinet is gebaseerd op deze ervaring. Wanneer we kasten integreren, tellen we het aantal jassen, broeken, schoenen … alles. Vanuit dit uitgangspunt ontwerpen we een kast. Natuurlijk ook met ingebouwde overcapaciteit voor nieuwe items. Een ontwerp dat past bij het echte leven. ” aldus Kolenik over Kolenik Kabinets.

Deze maatwerkkasten hebben uiteraard Kolenik’s kenmerkende warme, high-end design allure. De maatwerkkasten kunnen worden uitgevoerd met diverse luxes opties, zoals de Solar Onyx inlegkast, gemaakt van gerecycled zonnepaneelglas of een exclusieve suède inleg van biologische Nederlandse koeien.

Kolenik Kabinet by Van der Donk

Van der Donk interieur mag zich als één van de eerste winkels officieel Kolenik Kabinets dealer noemen. In de showroom vindt u een zeer royale opstelling van een maatwerk Kolenik kast die naadloos is geïntegreerd in de Minotti Concept Store. Laat u in de geheel vernieuwde showroom inspireren door de stijlvolle ontwerpen en de exclusieve materialen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de kast van uw dromen.

test