• maandaggesloten
  • dinsdag9.30 - 17.30
  • woensdag9.30 - 17.30
  • donderdag9.30 - 17.30
  • vrijdag9.30 - 17.30
  • zaterdag9.30 - 17.00
  • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

LABEL meubelen

LABEL is het design merk van Gerard van den Berg, een van Nederlands meest toonaangevende ontwerpers. LABEL meubelen is een snel groeiend concept in de designwereld, dit geeft aan dat de ontwerpen van Gerard nog altijd goed in de smaak vallen. LABEL staat bekend kwaliteit, de eisen die ze aan zichzelf en aan hun leveranciers stellen zijn uniek in de meubelbranche en dat zie je aan de producten.

In 1991 werd LABEL opgericht door designer Gerard van den Berg. LABEL meubelen laten zich, net als Gerard, kenmerken door het stoere en stevige karakter. De meubelen zijn ruig en robuust en worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen, iets dat wederom goed past bij Gerard van den Berg. Kwaliteit staat bij het merk hoog in het vaandel, zo gebruikt Label bijvorbeel uitsluitend de allerhoogste leder kwaliteiten voor haar meubelen. Dit betekent voor u een uiterst duurzaam interieur waar u nog jaren mee vooruit zult kunnen.  

Meubelen van LABEL

LABEL staat bekend om een aantal in het oog springende design meubelen, denkt u bijvoorbeeld aan de LABEL Hidde fauteuil of de Havanna. Naast voor puur en eerlijk design staat dit mooie, Nederlandse merk ook voor hoogstaand comfort. Veel van de LABEL meubelen gebruiken speciaal vormschuim om een zitcomfort te creëren dat zelfs in dit hoge segment uniek is.  

LABEL meubels by Van der Donk interieur

Van der Donk interieur is officieel dealer van LABEL meubelen, het is daarom ook mogelijk om de meubelen in alle mogelijke opstellingen te bestellen bij Van der Donk interieur. Daarnaast is een groot deel van de collectie te bewonderen bij ons in de showroom. Omdat wij officieel dealer zijn van dit Nederlandse design merk, betekent een aankoop van meubelen bij Van der Donk interieur jarenlang zorgeloos wonen voor u. Voor vragen kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij vertellen u graag meer over dit unieke designmerk of voorzien u van deskundig interieuradvies.

test