• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bijzettafels (2)
 2. salontafels (6)
Merken
 1. Knoll International (5)
 2. Moroso (1)
 3. Baxter (10)
 4. Maxalto (5)
 5. Kenneth Cobonpue (1)
 6. Henge (16)
 7. Dami Luxury Interior (4)
 8. Minotti (42)
 9. Flexform (22)
 10. B&B Italia (23)
 11. Rolf Benz (35)
 12. Montis (4)
 13. Vitra (4)
 14. Leolux (7)
 15. DesignonStock.com (4)
 16. Linteloo (9)
 17. Living Divani (15)
 18. MDF Italia (1)
 19. Cassina (11)
 20. Van Beek (3)
 21. KFF (1)
 22. Porro (3)
Prijs
€ 0 € 550 € 0 to € 550
 

 

7 artikel(en)

 1. Leolux Liliom vrijstaand Leolux Liliom vrijstaand

  Leolux Liliom salontafel

  Leolux Liliom bijzettafel Ontwerp: Norbert Beck, 2010 Verschillende maten mogelijk Hoogte varrierend van 35 cm tot 58 cm CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Leolux
 2. Leolux Trovo salontafel Leolux Trovo salontafel

  Leolux Trovo salontafel

  Leolux Trovo De Leolux Trovo is helaas uit collectie en dus niet meer leverbaar. Bekijk de volledige Leolux collectie hier.
 3. Leolux Portello Leolux Portello

  Leolux Portello

  Leolux Portello Onderstel alu gepolijst of gelakt  Blad in hout of lak.
 4. Leolux Aditi salontafel Leolux Aditi salontafel

  Leolux Aditi salontafel

  Leolux Aditi salontafel Dit model is helaas niet meer leverbaar Ontwerp: Minimal Design (2002) Aditi wordt uitgevoerd in massief eiken (olie naturel of Pale White) of Amerikaans noten (olie of beits), of in lak. CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Leolux.
 5. Leolux Coda Leolux Coda

  Leolux Coda

  ontwerp: Pascal Bosetti, 2018 Afmetingen salontafel 85x85x33 cm, De hogere bijzetter is 40x40x51 cm. Coda wordt uitgevoerd in de Leolux Epoxy kleuren.  CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Leolux.
 6. Leolux Tampa trio Leolux Tampa trio

  Leolux Tampa

  Leolux Tampa Ontwerp: Beck Design, 2019 Verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen Mooi met elkaar te combineren CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Leolux.
 7. Leolux Rolan

  Leolux Rolan salontafels

  Leolux Rolan Salontafels Ontwerp: Gino Carollo (2020) Bladen leverbaar in Eiken, Noten of Keramiek Poten Aluminium of gepoedercoat Leverbaar in 5 versies CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Leolux.
 

 

7 artikel(en)

Design salontafels

Afhankelijk van de functie waarvoor een tafel gebruikt wordt, is ook de verscheidenheid in soorten en maten van design salontafels groot. Denk aan het verschil in hoogte en oppervlak tussen een salon- of bijzettafel en een eetkamertafel. Denk aan het formaat, dat ook is afgestemd op de functie. Top designers weten hun vormentaal perfect af te stemmen op de functie en elk design een eigen signatuur te geven. Om een voorbeeld te noemen: de design salontafel ITSKE, het kleine zusje van de design eetkamertafel IDS. Top designer Piet Boon heeft de ITSKE design salontafel ook een kruispoot gegeven, maar het massief eikenhouten tafelblad loopt schuin af.

Wie de voorkeur heeft voor een mooie blend van materialen kiest de Lunar, een design salontafel ontworpen door Roderick Vos voor de bekende Nederlandse meubelfabrikant Designonstock.com. De Lunar heeft een notenhouten of eiken blad dat op stalen pootjes in de ruimte lijkt te zweven. Of de Wave design salontafel, ook ontworpen door Roderick Vos voor Designonstock.com. De Wave is een uiterst praktische design salontafel. De tafel ziet er prachtig uit en is dankzij het verdiepte deel in het bovenblad ook nog eens praktisch.. De aluminium gepolijste poten bieden in combinatie met het gerookte eiken een unieke uitstraling aan deze design salontafel.

Vormentaal design salontafels

Vorm volgt functie, maar bij sommige design salon- en bijzettafels lijkt dit principe door design meubelfabrikanten en hun designers te zijn losgelaten. Ze kiezen uit esthetisch oogpunt voor organische of geometrische vormen die nauwelijks in relatie lijken te staan tot de functie, maar die wel degelijk vervullen. Neem bijvoorbeeld de Leolux Magnolia salontafels met een tafelblad in de vorm van bloemen. Met deze lichte Magnolia design salontafeltjes, ontworpen door designer Arjan Moors voor de Nederlandse top design meubelfabrikant Leolux, is een compleet bloemenveld samen te stellen. De Leolux Magnolia bijzettafeltjes zijn leverbaar in twee hoogten, zodat ze handig over elkaar heen schuiven. Of de Leolux Gozo bijzettafel, ontworpen door Kai Stania. De Gozo is een mooi voorbeeld van Oosterse, organische vormgeving: vloeiend, golvend en zacht. De Gozo is in drie verschillende hoogten en met twee verschillende diameters leverbaar en de bekleding is aan te passen aan het interieur.

Geometrische ontwerpen hebben ook een grote aantrekkingskracht en horen als van nature bij een strak vormgegeven interieur met design meubels. Om wat voorbeelden te noemen: de Leolux Liliom salontafel is in een driehoekig en vierkant model leverbaar, in twee verschillende hoogten. De bladvormige tafelbladen van Norbert Beck’s ontwerp Liliom zijn leverbaar in massief hout, maar ook in gelakte of leren uitvoering om perfect aan te sluiten bij uw zitmeubelen. De Leolux Piombo salontafel, ontworpen door Wieneke van Gemeren, is veelhoekig. De Leolux Piombo is leverbaar als 6-hoekige of 7-hoekige salontafel. Deze design salontafeltjes zijn tegen elkaar aan te schuiven, waardoor steeds andere vormen ontstaan.

test